Meer over Misofonie

Meer over Misofonie - Renske Schut | Tiliboo-afrobeat.com

... Misofonie-patiënten lijkt deze automatische filtering minder goed te verlopen in vergelijking tot mensen zonder Misofonie ... Misofonie - Praktijk Tamara ... . Dit zou mogelijk kunnen leiden tot de overprikkeling en heftige emoties. Vervolgonderzoek met andere beeldvormende technieken zoals functionele MRI (fMRI) zal hier verder naar kijken. Wilt u meer weten over Misofonie? Lees meer over het veronderstelde mechanisme achter misofonie, de hyperfocus en de misofoniereactie bij wirkung von viagra wie lange Wat gebeurt er in het brein? Veel vermijdingsgedrag; Omdat de opgewekte gevoelens zo hevig en naar zijn, doen misofonen veel moeite om hun triggers te vermijden. Heel veel is er dus nog niet over bekend. Wat wél helder is, is dat misofonie een echte en ernstige beperking is en vaak ... Alles over misofonie | Vereniging Misofonie NL ... . Heel veel is er dus nog niet over bekend. Wat wél helder is, is dat misofonie een echte en ernstige beperking is en vaak grote gevolgen heeft voor misofonen en hun (werk)omgeving. Renske Schut raadpleegde wetenschappers, spec...

INFORMATIE

AUTEUR
Renske Schut
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Meer over Misofonie.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik maak je dood als je nog één keer in die appel bijt.""Jouw gevreet maakt me HE-LE-MAAL gek!""OMG. Hou op, hou op, hou op, sterf!!"Bijzondere gedachten? Niet voor een misofoon. Misofonie wordt pas sinds kort beschreven door de medische wereld en is voor velen een onbekende en onbegrepen aandoening. De extreme reactie op specifieke geluiden, met name mond- en keelgeluiden, kan levensontwrichtend zijn. Wereldwijd wordt er mondjesmaat wetenschappelijk onderzoek gedaan. Heel veel is er dus nog niet over bekend. Wat wél helder is, is dat misofonie een echte en ernstige beperking is en vaak grote gevolgen heeft voor misofonen en hun (werk)omgeving. Renske Schut raadpleegde wetenschappers, specialisten, ervaringsdeskundigen en behandelaren, en schreef "Meer over Misofonie'. Met dit boek wil zij zoveel mogelijk informatie over de aandoening en behandeling -voor zover bekend- bundelen. Ervaringsverhalen van misofonen en hun dierbaren maken de impact op diverse vlakken duidelijk. De schrijfster hoopt met dit boek onder meer begrip te creëren voor de mensen die aan misofonie lijden en diegenen die eronder lijden.Renske Schut schrijft en fotografeert. Ze is misofoon en snapt als geen ander de gevoelens en problemen die misofonie met zich meebrengt. Eerder schreef ze het boek "De Hel van Huntington' (2016).

Wil je het boek lezen?Meer over Misofonie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renske Schut. Lezen Meer over Misofonie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN