Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona

Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona - Danielle van Dijk | Tiliboo-afrobeat.com

...e van Dijk, Maria Magdalena, de lady van Glastonbury en Iona ... Boek: Dagboek van Maria Magdalena - Geschreven door ... ... . Over de Oudste wortels van het Keltische christendom, Amsterdam, 2018. Het is Danielle opnieuw gelukt een helder, verhelderend en vernieuwd boek te schrijven. Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona; over de oudste wortels van het Keltisch christendom. In dit inspirerende boek vertelt Danielle van Dijk hoe wij kunnen bijdragen aan een wereld waarin man en vrouw gelijkwaardig zijn en waar de liefde regeert. Bestel Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona va ... Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona ... ... . Bestel Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona van Danielle van Dijk. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona, geschreven door Danielle van Dijk, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'Maria Magdalena, de Lady va...

INFORMATIE

AUTEUR
Danielle van Dijk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona.pdf

OMSCHRIJVING

In dit inspirerende boek vertelt Danielle van Dijk hoe wij kunnen bijdragen aan een wereld waarin man en vrouw gelijkwaardig zijn en waar de liefde regeert. Namelijk door ons te bezinnen op het Keltisch christendom en haar wortels. In dit oeroude wereldbeeld werden de woorden van Jezus en Maria Magdalena eeuwenlang bewaard door de Kelten in Engeland en Ierland. Maria Magdalena is namelijk na de dood van Jezus vrijwel direct naar Glastonbury in Zuid-Engeland gevlucht en pas acht jaar later naar Zuid-Frankrijk. Zij nam de woorden van Jezus met zich mee.Op een heldere manier beschrijft de auteur de woorden en het wereldbeeld van Jezus, zijn vrouw Maria Magdalena en zijn broer Jacobus, in de legendevorming Jozef van Arimathea genoemd. Zij gaat ook diep in op de Kelten, hun cultuur en de verhalen rond de Graal. Want wie waren de Kelten die Maria Magdalena en Jacobus met open armen in Glastonbury ontvingen?Zij verbindt de inzichten uit de Nag Hammadi Geschriften, waaronder de evangeliën van Filippus en Thomas, met de inzichten van Rudolf Steiner, Jacob Slavenburg en anderen. Zo komt zij tot een veelomvattend beeld van het Keltisch christendom, waarin ook begrippen als reïncarnatie en karma een plek hebben. Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona is een positief en inspirerend boek. Het is tevens een spirituele reisgids voor een bezoek aan Glastonbury met beschrijvingen van de belangrijkste plekken en hun achtergronden. Dit boek is een echte aanrader als je naar Glastonbury of Iona gaat of als je meer wilt weten over het Keltisch christendom, dat ook wel het Graalchristendom genoemd wordt. Het wil een oproep zijn onze christelijke waarden te herijken.Het boek bevat 194 afbeeldingen en foto's in kleur.

Wil je het boek lezen?Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danielle van Dijk. Lezen Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN