De vijf stappen naar een betekenisvol merk

De vijf stappen naar een betekenisvol merk - Michel Jansen | Tiliboo-afrobeat.com

...vijf stappen naar een betekenisvol merk krijg je uitleg wat deze en andere archetypen inhouden en wat de voordelen zijn van een merk bouwen met archetypen ... Merkenregistratie.nl ... . Lees hoe je met behulp van deze archetypen je merk kunt laten aansluiten op de wensen en behoeften van de consument. Een heldere merkidentiteit is daarvoor een belangrijke voorwaarde en juist op dat punt valt er volgens Michel Jansen nog veel winst te behalen. Met zijn boek De vijf stappen naar een betekenisvol merk ('Ontdek de kracht van archetypen') reikt hij de merkprofessional handvatten aan om op een anal ... Boek: De vijf stappen naar een betekenisvol merk ... ... . Met zijn boek De vijf stappen naar een betekenisvol merk ('Ontdek de kracht van archetypen') reikt hij de merkprofessional handvatten aan om op een analytische manier sterke merken te bouwen. 8 | DE VIJF STAPPEN NAAR EEN BETEKENISVOL MERK DEEL II DE VIJF STAPPEN NAAR EEN BETEKENISVOL MERK 16 De voorbereiding Inleiding 185 Merkvraagstuk 186...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Jansen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vijf stappen naar een betekenisvol merk.pdf

OMSCHRIJVING

De vijf stappen naar een betekenisvol merkOntdek de kracht van archetypenEen betekenisvolle merkidentiteit is onmisbaar voor de groei en continuïteit van een organisatie. Dit boek laat zien hoe archetypen kunnen helpen bij het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit. Is jouw merk een nar, een minnaar, een rebel of heeft het meer weg van een ontdekker of verzorger? In De vijf stappen naar een betekenisvol merk krijg je uitleg wat deze en andere archetypen inhouden en wat de voordelen zijn van een merk bouwen met archetypen.Lees hoe je met behulp van deze archetypen je merk kunt laten aansluiten op de wensen en behoeften van de consument. Een gedetailleerd stappenplan geeft je de tools om zelf een archetypische merkidentiteit te creëren. Dit boek is geschreven voor merkenbouwers; (marketing)communicatie- en brand managers, maar ook directie en HR.

Wil je het boek lezen?De vijf stappen naar een betekenisvol merk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Jansen. Lezen De vijf stappen naar een betekenisvol merk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN