De kwestie verwarde personen

De kwestie verwarde personen - Bauke Koekkoek | Tiliboo-afrobeat.com

...e: De kwestie verwarde personen geeft mooi weer hoe onbegrepen gedrag in de samenleving wordt benaderd, hoe het systeem hierop is ingericht en geeft analyses van de beschikbare data over dit thema ... Verwarde personen - Zorg+Welzijn ... . Aan de hand van casussen wordt helder uitgelegd waar de knelpunten zitten en wat aanknopingspunten zijn voor een nieuwe aanpak. Het eerste deel behandelt nauwgezet waarover de 'verwarde personen'-kwestie precies gaat, wat de oorzaken van de toegenomen politiemeldingen zijn en welke oplossingen tot nu toe bedacht zijn. Deel twee start met de beschrijving van de gebruikelijke Nederlandse reactie op sociale problemen: professionele escalatie. Ook in 2017 nam het aantal E33-meldingen met betrekking tot personen m ... De kwestie verwarde personen | Uitgeverij Lannoo ... . Deel twee start met de beschrijving van de gebruikelijke Nederlandse reactie op sociale problemen: professionele escalatie. Ook in 2017 nam het aantal E33-meldingen met betrekking tot personen met verward gedrag fors toe. In de media stonden ernstige incidenten centraal, werden zorgen uitgesproken e...

INFORMATIE

AUTEUR
Bauke Koekkoek
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De kwestie verwarde personen.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds een paar jaar wemelt het van 'verwarde personen' in Nederland - zo stelt de krant. Burgers en beleidsmakers raken steeds meer in paniek. Relativerende reacties van zorgbestuurders en onderzoekers klinken weinig overtuigend.Dit boek biedt een nuchtere en onafhankelijke analyse in deze chaos. Het eerste deel behandelt nauwgezet waarover de 'verwarde personen'-kwestie precies gaat, wat de oorzaken van de toegenomen politiemeldingen zijn en welke oplossingen tot nu toe bedacht zijn. Deel twee start met de beschrijving van de gebruikelijke Nederlandse reactie op sociale problemen: professionele escalatie. Daarna wordt duidelijk hoe leiderschap, vakmanschap en burgerschap hieraan tegenwicht kunnen bieden. Het slothoofdstuk gaat over hoe burgers, professionals en overheid elkaar in een wurggreep houden rond moeilijk oplosbare kwesties - zoals die rond 'verwarde personen'. De analyse in dit boek biedt praktische gespreksstof voor de vaak bepleite - maar nauwelijks gevoerde - discussie over 'een nieuw sociaal contract' en de Nederlandse verzorgingsstaat.

Wil je het boek lezen?De kwestie verwarde personen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bauke Koekkoek. Lezen De kwestie verwarde personen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN