Ben ik dat?

Ben ik dat? - Mark Mieras | Tiliboo-afrobeat.com

...gebruik je 'Dat ben ik' Voor mensen met dementie is het lastiger om een gesprek te starten ... bol.com | Ik ben zijn | 9789401302050 | Shri Nisargadatta ... ... . Zorgmedewerkers, familie en vrienden weten lang niet alles over jouw naaste. Met mooie momenten, positieve herinneringen en favoriete muziek heeft iedereen altijd iets dat helpt in het contact met je naaste. Wat ben ik blij, dat er liefde bestaat Nu jij me staande houdt ben ik niet meer benauwd Ik voel me sterk en kan het leven aan Nu ik jou gevonden heb wil ik niet meer verder alleen Jij bent de man waarop ik zo lang wachtte Jij bent de held die me weer dromen laat Alles vergeven Alles beleven Wat ben ik blij, dat er liefde bestaat Veel te lang ... Ben ik zwanger? Als je denkt dat je misschien zwanger bent, wil je zo snel mogelijk ee ... Hoe gay ben jij? - Alle-Tests.nl ... ... Ben ik zwanger? Als je denkt dat je misschien zwanger bent, wil je zo snel mogelijk een antwoord. Er zijn verschillende symptomen waaraan...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Mieras
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ben ik dat?.pdf

OMSCHRIJVING

Hersenonderzoek raakt aan ons hele leven. Het werpt licht op verschijnselen als verliefdheid, empathie, ambitie, bewustzijn, vergeetachtigheid, vriendschap, verslaving, eetlust, genot en geluk. Op levensfasen als kindertijd, puberteit en ouderdom. In Ben ik dat? komt dit alles aan bod. Met deze nieuwe editie blijft Mark Mieras het hersenonderzoek op de voet volgen. Het boek is geactualiseerd aan de hand van het meest recente onderzoek en uitgebreid met zeven nieuwe hoofdstukken over: stress, creativiteit, meditatie, sport, intuïtie, hersenstimulatie en subliminale beïnvloeding. Een boek voor iedereen met hersens.

Wil je het boek lezen?Ben ik dat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Mieras. Lezen Ben ik dat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN