Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst

Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst - S.E. Bartels | Tiliboo-afrobeat.com

...nrecht geschetst biedt een gestructureerde inleiding in de hoofdlijnen van het Nederlandse goederenrecht ... Download PDF Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst ... . Daarbij is gekozen voor een formule die optimaal functioneert als aanvulling op en hulpmiddel bij de bestudering van goederenrechtelijke leer- en handboeken, maar die ook geschikt is voor zelfstandig bestudering door een ieder die gefragmenteerde kennis op het gebied van het ... Goederenrecht geschetst 1e druk is een boek van S.E. Bartels uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069169422 Goederenrecht geschetst b ... bol.com | Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst ... ... .E. Bartels uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069169422 Goederenrecht geschetst biedt een gestructureerde inleiding in de hoofdlijnen van het Nederlandse goederenrecht. Goederenrecht geschetst biedt samen met de Ars Aequi Jurisprudentie Goederen- en insolventierecht 1975-2014 en Ars Aequi Wetseditie Insolventierecht 2017/2018 een compleet overzicht van het goederenrecht. A.L.H. Ernes, M.L.H. Reume...

INFORMATIE

AUTEUR
S.E. Bartels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst.pdf

OMSCHRIJVING

Goederenrecht geschetst biedt een gestructureerde inleiding in de hoofdlijnen van het Nederlandse goederenrecht. Daarbij is gekozen voor een formule die optimaal functioneert als aanvulling op en hulpmiddel bij de bestudering van goederenrechtelijke leer- en handboeken, maar die ook geschikt is voor zelfstandig bestudering door een ieder die gefragmenteerde kennis op het gebied van het goederenrecht bezit, maar het overzicht ontbeert.Goederenrecht geschetst biedt samen met de Ars Aequi Jurisprudentie Goederen- en insolventierecht 1975-2014 en Ars Aequi Wetseditie Insolventierecht 2017/2018 een compleet overzicht van het goederenrecht.

Wil je het boek lezen?Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.E. Bartels. Lezen Ars Aequi Geschetst - Goederenrecht geschetst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN