Als de dollar valt

Als de dollar valt - Willem Middelkoop | Tiliboo-afrobeat.com

... dollar valt 7e druk is een boek van Willem Middelkoop uitgegeven bij Nieuw Amsterdam ... De dag dat de dollar valt... - VPRO Tegenlicht - VPRO ... . ISBN 9789046804018 Wat bankiers en politici u niet kunnen, durven of willen vertellen Alles wat je altijd al had willen weten over geld en economie Het is niet de vraag of, maar wanneer het huidige op de dollar gebaseerde financiële systeem zal ploffen. In 'De Dag dat de Dollar valt' voegt regisseur Roel van Broekhoven fictie en werkelijkheid samen. De in scene gezette val van de dollar wordt becommentarieerd door o.a. bankeconomen ... Als de dollar valt (uitgebreide en herziene editie) door ... ... . De in scene gezette val van de dollar wordt becommentarieerd door o.a. bankeconomen Stephen Roach (New York) en Andy Xie (Hong Kong), topbankier en voormalig thesaurier Cees Maas, defensiespecialist Rob de Wijk en GroenLinks kamerlid Kees Vendrik. De vraag wat een euro waard is als de dollar valt is moeilijk te beantwoorden, maar dat de Europese munt niet onaanget...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Middelkoop
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Als de dollar valt.pdf

OMSCHRIJVING

Als de dollar valt 7e druk is een boek van Willem Middelkoop uitgegeven bij Nieuw Amsterdam. ISBN 9789046804018 Wat bankiers en politici u niet kunnen, durven of willen vertellenAlles wat je altijd al had willen weten over geld en economieHet is niet de vraag of, maar wanneer het huidige op de dollar gebaseerde financiële systeem zal ploffen. Wat er dan kan gebeuren en hoe u zich daarop kunt voorbereiden komt in dit boek uitgebreid aan de orde. Aan de hand van een honderdtal vragen onthult Willem Middelkoop op toegankelijke wijze de waarheid over thema's als: • de steeds groter wordende schuldenberg • de exponentieel groeiende geldhoeveelheid • de strijd van banken tegen de goud en zilver • de angst onder bankiers voor een crash van de dollar • de rol van de Amerikaanse Federal Reserve • het gevolgen van de oprakende olie voor de economie • het verschil tussen de officiële en de echte inflatie Het boek geeft de lezer een onthutsend inzicht in de wereld die schuilgaat achter het geld en in de machtposities van de verschillende spelers op de wereldwijde financiële markten en vertelt hoe je hier van kan profiteren.

Wil je het boek lezen?Als de dollar valt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Middelkoop. Lezen Als de dollar valt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN