Vergeten, kwijt en afgeleid

Vergeten, kwijt en afgeleid - Joyce Cooper-Kahn | Tiliboo-afrobeat.com

...N, KWIJT EN AFGELEID is speciaal voor ouders van kinderen met zwakke executieve functies ... Studers | Vergeten, kwijt en afgeleid, Cooper-Kahn, J ... ... . Na een beknopte maar zeer heldere uiteenzetting van wat executieve functies zijn en hoe ze zich ontwikkelen, gaan de auteurs uitgebreid in op de vraag wat je er aan kunt doen. vergeten, kwijt en afgeleid Help je kind beter plannen, belangrijke dingen niet te vergeten, omgaan met frustratie, impulsen onder controle te houden en veranderingen beter te accepteren. Vergeten, kwijt en afgeleid is speciaal voor ouders van kinderen met zwakke executieve ... Vergeten, kwijt en afgeleid by Hogrefe Uitgevers - Issuu ... . Vergeten, kwijt en afgeleid is speciaal voor ouders van kinderen met zwakke executieve functies. Na een beknopte maar zeer heldere uiteenzetting van wat executieve functies zijn en hoe ze zich ontwikkelen, gaan de auteurs uitgebreid in op de vraag wat je er aan kunt doen. Vergeten, kw...

INFORMATIE

AUTEUR
Joyce Cooper-Kahn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vergeten, kwijt en afgeleid.pdf

OMSCHRIJVING

Is je kind altijd alles kwijt? Nooit op tijd? Meteen weer vergeten wat je net zei? Overal met z'n gedachten behalve bij de les ... Dan heeft je kind waarschijnlijk last van zwakke executieve functies. Executieve functies zorgen er voor dat we kunnen plannen, organiseren, onze impulsen onder controle kunnen houden en ons gedrag kunnen monitoren. Zwakke executieve functies komen voor bij kinderen met ADHD, autisme en leerstoornissen, maar ook bij veel kinderen zonder specifieke diagnose. Karakteristiek voor deze kinderen is dat ze dingen wel lijken te kunnen, maar ze toch niet doen ...VERGETEN, KWIJT EN AFGELEID is speciaal voor ouders van kinderen met zwakke executieve functies. Na een beknopte maar zeer heldere uiteenzetting van wat executieve functies zijn en hoe ze zich ontwikkelen, gaan de auteurs uitgebreid in op de vraag wat je er aan kunt doen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden bieden ze talloze praktische strategie├źn en nuchtere tips om executieve functies van kinderen thuis en op school te versterken.Help je kind beter plannen, belangrijke dingen niet te vergeten, omgaan met frustratie, impulsen onder controle te houden en veranderingen beter te accepteren. Daarnaast helpt Vergeten, kwijt en afgeleid ook bij heel praktische zaken als zelfstandig huiswerk maken of de eigen kamer opruimen.''Dit is een van de eerste praktische gidsen voor ouders. Het staat bol van realistische, op wetenschap gebaseerde, maar vooral ook compassievolle adviezen om executieve functies van kinderen te versterken.'' Russell BarkleyJoyce Cooper-Kahn en Laurie Dietzel zijn beiden klinisch psycholoog en werkzaam in een eigen praktijk in Maryland. Cooper-Kahn is gespecialiseerd in leer- en aandachtstekortstoornissen. Zij heeft een zoon met ADHD en zwakke executieve functies. Dietzel is gespecialiseerd in neuropsychologische diagnostiek van ADHD en leerstoornissen.

Wil je het boek lezen?Vergeten, kwijt en afgeleid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joyce Cooper-Kahn. Lezen Vergeten, kwijt en afgeleid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN