Tegenwind geeft vleugels

Tegenwind geeft vleugels - Jeroen Janssen | Tiliboo-afrobeat.com

...ind geeft vleugels bevat inzichten die communicatieprofessionals zouden moeten omarmen ... Tegenwind geeft vleugels | Boek.be ... . De lemniscaat is een uitstekend model om in te zetten bij complexiteit. De beschrijving van de methode in stappen is niet altijd even helder. Strakke stapsgewijze procesbeschrijvingen horen echter bij de klassieke werkwijze. Dit boek introduceert een unieke methode die communicatieprofessionals en projectleiders helpt bij het begeleiden van (complexe) communicatieprocessen. TEGEWIND GEEFT VLEUGELS Echte verhalenvertellers zijn als meeuwen. In elk verhaal zo ... Tegenwind geeft vleugels | Reinders Oisterwijk B.V. ... . TEGEWIND GEEFT VLEUGELS Echte verhalenvertellers zijn als meeuwen. In elk verhaal zorgt tegenwind voor de dynamiek. Een probleem is geen probleem, maar een uit-daging. Een conflict is niet iets om voor weg te duiken maar een scharnierpunt naar nieuwe...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Janssen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tegenwind geeft vleugels.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek introduceert een unieke methode die communicatieprofessionals en projectleiders helpt bij het begeleiden van (complexe) communicatieprocessen. De Story Flow-methode berust op twee pijlers: het voortdurend herhalen van een proces en storybuilding. Door het verhalende denken te koppelen aan een project krijg je beleving en uitdaging in het proces, de gang komt erin oftewel flow. Deze gedachte komt voort uit wat filmscenarioschrijvers doen. Hoe zij hun verhaal opbouwen en voortdurend op zoek zijn naar keuzes die gemaakt moeten worden. Het is met de methode mogelijk om te anticiperen op snel veranderende situaties. Je moet flexibel kunnen zijn bij het managen van projecten en ze tussentijds kunnen bijsturen. Het gaat over het gezamenlijk nemen van besluiten en de mogelijkheid door voortschrijdend inzicht hier altijd weer op terug te komen. Dat is een plezierige en veilige manier van werken die leidt tot meer betrokkenheid, uitdaging en besluitvaardigheid.Saskia Ramakers studeerde Communicatiemanagement aan de Universiteit van Utrecht en aan de Universiteit van Bologna. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de praktijk van reclame en PR maakte ze de overstap naar het Hoger Onderwijs. Bij Fontys Hogeschool Communicatie was zij als Hogeschooldocent mede verantwoordelijk voor onderwijsontwikkeling, beheer en uitvoering in de reputatie en relatie leerlijn. Sinds een paar jaar is ze partner bij UpDate Communicatie. Daar past de missie: Samen (vanuit betekenisgeving) sterker in het communicatie vak, helemaal bij haar mensgerichte aanpak.Jeroen Janssen studeerde Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Naast een langdurige carrière in het Hoger Onderwijs (Nijmegen, Utrecht en momenteel bij Fontys Hogeschool Communicatie), is hij actief geweest als scenarioschrijver (met name komedies), redacteur bij diverse vakbladen (o.a. wetenschappelijk tijdschrift Massacommunicatie en het tijdschrift voor Strategische Bedrijfscommunicatie). Bij UpDate Communicatie kan hij de verbinding tussen drama en wetenschap perfect vertalen naar bruikbare aanpakken voor communicatieprofessionals die het middelendenken ook beu zijn.

Wil je het boek lezen?Tegenwind geeft vleugels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Janssen. Lezen Tegenwind geeft vleugels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN