Scherven-Littekens 2 - Littekens

Scherven-Littekens 2 - Littekens - Erik de Graaf | Tiliboo-afrobeat.com

...n-Littekens 2 - Littekens (Hardcover). Littekens is het tweede deel en slot van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog ... Ballon Media | Album ... .... Scherven-Littekens 2 - Littekens. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. Littekens Nieuw Scherven-Littekens 2 Softcover € 25,00 Inhoud. Littekens is het tweede deel en slot van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zondag 5 mei 1946. Precies een jaar na ... Scherven - Littekens . Krassen op de ziel. Als je 's mans bibliografie bekijkt, kan je Erik de Graaf bezwaarlijk e ... Scherven - Littekens | DE POORT - Stripspeciaalzaak ... . Precies een jaar na ... Scherven - Littekens . Krassen op de ziel. Als je 's mans bibliografie bekijkt, kan je Erik de Graaf bezwaarlijk een veelschrijver noemen. Scherven verscheen namelijk al in 2010 en we hebben zomaar even tien lange jaren moeten wachten op de afwikkeling van h...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik de Graaf
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Scherven-Littekens 2 - Littekens.pdf

OMSCHRIJVING

Littekens is het tweede deel en slot van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zondag 5 mei 1946... Precies een jaar na het einde van de oorlog praten Victor en Esther - schuchter -over wat ze doorgemaakt hebben tijdens de bezettingsjaren. Meer en meer wordt duidelijk dat zwart en wit nauwelijks bestonden in die donkere tijd, maar dat deze juist vooral grijswaarden kende. Victor blijkt zijn aanvankelijke apathie te hebben ingewisseld voor daden. En Esther? Zij heeft de duistere kanten van de mens gezien. En die van zichzelf... Is er nog een sprankje hoop voor het tweetal op de eerste bevrijdingsdag...?

Wil je het boek lezen?Scherven-Littekens 2 - Littekens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik de Graaf. Lezen Scherven-Littekens 2 - Littekens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN