Menopauze

Menopauze - John R. Lee | Tiliboo-afrobeat.com

...pauze (Oudgrieks: μήν: maand, παῦσις: doen ophouden) is het stoppen van de menstruatie van een vrouw ... Perimenopauze: wat is het, de signalen, behandelingen en tips! ... .Het treedt op wanneer de eierstokken geen vruchtbare eitjes meer over hebben. Hierdoor produceert het lichaam (bijna) geen oestrogenen & progestagenen meer, waardoor het voorplantingssysteem zijn functie verliest. De menopauze kan alleen achteraf vastgesteld worden als bij een ... De menopauze kan vervroegd worden door externe factoren, zoals een stressvol leven, roken of operaties aan de eierstokken. Normaal wordt het bepaald door erfelijke factoren en zal de laatste menstruatie vaak ongeveer op dezelfde le ... Ik ben in de overgang | Thuisarts ... . Normaal wordt het bepaald door erfelijke factoren en zal de laatste menstruatie vaak ongeveer op dezelfde leeftijd gebeuren als bij de moeder van de vrouw. Overgang. De hele periode rond de menopauze wordt de overgang genoemd. Menopauze: een vrouw is niet meer vruchtbaar en kan niet meer zwanger raken. Vroege overgang Voor veel vrouwen die vroeg in de overgang komen is het een stil verdriet, vooral voor hen die nog gr...

INFORMATIE

AUTEUR
John R. Lee
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Menopauze.pdf

OMSCHRIJVING

In dit 496 pagina tellende boek legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de professional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt.Door zijn jarenlange specialisatie in dit onderwerp zul je in dit boek vele episodes aantreffen die je huisarts of zelfs je specialist je niet kan vertellen, omdat ze zich er stomweg niet in verdiept hebben zoals dr. Lee dat heeft gedaan.Dit revolutionaire en meest uitgebreide boek over o.a. bio-identieke hormoonsuppletietherapie, de menopauze, de premenopauze, overgangsklachten, de bijbehorende hormonen als oestrogenen en progesteron, en vele andere zaken die bij deze periodes horen, is nu volledig geactualiseerd. Dr. John R. Lee publiceerde meer dan vijftien jaar geleden zijn verrassende conclusies over conventionele hormoonsuppletietherapie: synthetische hormonen werken niet als voorspeld en erger nog, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid van vrouwen. Zijn bevindingen ontketenden een storm van controversie. Maar jaren later heeft onderzoek aangetoond dat hij gelijk had. Helaas moeten nog steeds miljoenen vrouwen die bezorgd zijn over het ouder worden besluiten om wel of niet synthetische hormoonsuppletietherapie te ondergaan en te lijden onder de bijwerkingen en toegenomen gezondheidsrisico’s, omdat ze de voordelen van de natuurlijke behandeling niet kennen. Honderdduizenden vrouwen hebben wel naar het potentieel levensreddende advies van dr. Lee geluisterd en hebben zijn baanbrekende, natuurlijke hormoonprogramma gevolgd met verbazingwekkende resultaten. Dit geactualiseerde boek bevat de laatste onderzoeken en het effectieve programma van dr. Lee om het hormonale evenwicht te herstellen door het gebruik van bio-identieke hormonen zoals natuurlijk progesteron. Ontdek de voordelen van zijn revolutionaire programma: * Vermindert of laat premenopauzale en menopauzale symptomen verdwijnen* Helpt bij het oplossen van hormoongerelateerde problemen, zoals osteoporose, opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, gewichtstoename en fibrocystische borsten (knobbeltjes in de borsten) * Vermindert gewichtstoename op middelbare leeftijd * Helpt de libido herstellen * Beschermt tegen borstkanker * Behoudt mentale scherpte * Helpt osteoporose stoppen en keren * Herstelt energie en levendigheid* Vertraagt de tekenen van het ouder worden.

Wil je het boek lezen?Menopauze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John R. Lee. Lezen Menopauze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN