Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament

Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament - Frank van Strijen | Tiliboo-afrobeat.com

...ik heb ADHD van patient tot temperament 1e druk is een boek van Frank van Strijen uitgegeven bij Uitgeverij S ... PEP-Talk | - psycholoog - emmen - pepPEP-Wiersma ... .W.P. B.V.. ISBN 9789088503597 Gefeliciteerd meneer! U hebt ADHD...' Breed glimlachend schudt de psychiater mij de hand en hij begint mij prachtige verhalen te vertellen over de vele voordelen van ADHD. Hoera! Ik heb ADHD bevat meer dan 100 tips, voorbeelden en ervaringen die je helpen om het maximale uit je ADHD te halen. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor je omgeving. Zodat ook jij kan zeggen: Hoera! Ik heb ADHD! ★★ ... Boek: Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament ... ... . Niet alleen voor jezelf, maar juist voor je omgeving. Zodat ook jij kan zeggen: Hoera! Ik heb ADHD! ★★★★★ 5-sterren, geweldig!!! "Van patiënt tot temperament luidt de ondertitel van dit geweldige boek. De visie op ... 'Van patient tot temperament' luidt de ondertitel van dit geweldige boek. De visie op ADHD van de schrijver en de ervaringsdeskundige is duidelijk; ADH...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Strijen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament.pdf

OMSCHRIJVING

Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament 1e druk is een boek van Frank van Strijen uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088503597 Gefeliciteerd meneer! U hebt ADHD...' Breed glimlachend schudt de psychiater mij de hand en hij begint mij prachtige verhalen te vertellen over de vele voordelen van ADHD. Met grote ogen zit ik de beste man aan te kijken. Als hij op een gegeven moment stilvalt, neem ik schoorvoetend het woord: 'ADHD? Dat is toch een ziekte?', spreek ik zacht ... De psychiater barst in lachen uit. 'Meneer, u moet niet alles geloven wat ze u vertellen', en hij geeft mij wat namen en adressen van mensen die me kunnen helpen het maximale voordeel uit mijn ADHD te halen. Bij het verlaten van de spreekkamer schudt hij mij nogmaals de hand. 'Nogmaals gefeliciteerd, u bent maar een bofkont. U realiseert zich dat misschien nu nog niet, maar dat komt gaandeweg vanzelf.'Stel je eens voor dat je bovenstaande reactie had gekregen toen er bij jou ADHD gediagnosticeerd was. Hoe had je je leven met ADHD dan vormgegeven?Hoera! Ik heb ADHD rekent af met een aantal aannames die je leven met ADHD negatief beïnvloeden. Bijvoorbeeld dat ADHD een ziekte, een stoornis is. Dit boek beweert het tegendeel. ADHD kan je juist in staat stellen tot het leiden van een uniek en uitdagend leven. Niet ondanks de ADHD, maar dánkzij de ADHD. En door de negatieve etiketten van je af te schudden, neem je weer zelf de verantwoordelijkheid voor je leven.Hoera! Ik heb ADHD bevat meer dan 100 tips, voorbeelden en ervaringen die je helpen om het maximale uit je ADHD te halen. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor je omgeving.Zodat ook jij kan zeggen: Hoera! Ik heb ADHD!

Wil je het boek lezen?Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Strijen. Lezen Hoera! ik heb ADHD van patient tot temperament Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN