Hoe swipe je een trauma weg?

Hoe swipe je een trauma weg? - Carien Karsten | Tiliboo-afrobeat.com

...pe je een trauma weg? Snelle traumatherapieën zoals Flash, EMDR 2 ... Hoe swipe je een trauma weg? - NH Radio ... .0 en HAT. Carien Karsten . ISBN 9789088509414 | 144 Pagina's | Paperback | 1ste druk 2020 | mei 2020 Omschrijving. Kun je net zo makkelijk van trauma's afkomen als van beelden die je ... Psycholoog Carien Karsten schreef het boek Hoe swipe je een trauma weg? In het boek geeft zij tips om van de stress af te komen en ze geeft oefeningen om te ontspannen. In coronatijd kan Carien niet alle cliënten meer ontvangen, daa ... Hoe swipe je een trauma weg? - Leefbewust.com ... . In coronatijd kan Carien niet alle cliënten meer ontvangen, daarom maakt zij ook video's met tips en uitleg. In een zo'n video legt ze de twee vuisten methode uit. Hoe swipe je een trauma weg? (Paperback). Kun je net zo makkelijk van trauma's afkomen, als van beelden die je met één swipe van je mobiele scherm... Een snelle behandelmethode ontkent niet de vergaande invl...

INFORMATIE

AUTEUR
Carien Karsten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe swipe je een trauma weg?.pdf

OMSCHRIJVING

Kun je net zo makkelijk van trauma’s afkomen, als van beelden die je met één swipe van je mobiele scherm veegt? Soms wel. Na de grote verandering die EMDR als effectieve therapie bracht -waarbij snelle oogbewegingen kunnen helpen om trauma’s in een enkele sessie te verwerken-, is de ontwikkeling van dit soort therapieën in een stroomversnelling geraakt. Dit boek beschrijft de laatste inzichten en toepassingen op dit gebied.Waarom kan de een wel goed tegen stress en de ander niet? Waarom blijft de ene akelige herinnering wel hangen en de ander niet? En wat doe je als je voortdurend angstig blijft? Welke therapie helpt dan en wat kun je er zelf aan doen? Hoe zorg je ervoor dat je je eigen tolerantie voor stress kunt vergroten?Al deze vragen worden in dit boek beantwoord aan de hand van casussen en een heldere uiteenzetting van de nieuwste traumatherapieën als EMDR 2.0, Flash (2.0), CT, HAT en de Woosh-techniek. Carien Karsten laat zien hoe deze zijn ontstaan uit de laatste inzichten van neurobiologie en hersenonderzoek.Dit boek biedt houvast voor ieder die anderen -of zichzelf- wil helpen om beter met stressvolle situaties om te kunnen gaan en/of trauma’s te verhelpen. Het is geschreven voor psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en professionals die werken met trauma en stressgerelateerde klachten.Carien Karsten is psycholoog-psychotherapeut, EMDR-practitioner en Flash-therapeut en geeft trainingen over preventie van stress en burn-out.

Wil je het boek lezen?Hoe swipe je een trauma weg? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carien Karsten. Lezen Hoe swipe je een trauma weg? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN