Het niets

Het niets - A.H. Almaas | Tiliboo-afrobeat.com

...t niets ontstaan spontaan deeltjes en deze vernietigen elkaar weer, zie virtueel deeltje ... In het niets - vpro cinema - VPRO ... . Met experimenten is het bestaan van deze vacu├╝menergie aangetoond. Het lijkt er op dat het absolute niets niet bestaat, in ieder geval niet in ons heelal. Of er "daarbuiten" een niets bestaat, is een vraag voor filosofen en metafysici. Het 'niets' waaraan de titel van deze indringende film refereert bestaat uit de naamloze slachtoffers van de Bijlmerramp. De mensen die men zich wel kon herinneren, maar die er illegaal verbleven. De mensen d ... het toetsenbord van mijn laptop reageert niet meer ... ... . De mensen die men zich wel kon herinneren, maar die er illegaal verbleven. De mensen die toch al niets hadden. Of hoe wreed het lot kan zijn. Hoe schrikwekkend alleen de gedachte aan de realiteit al is. Betekenis 'niets' Je hebt gezocht op het woord: niets. 1 niets (onbepaald voornaamwoord) 1 niet iets; geen enkel ding; = niks: niet voor niets niet zonder resultaat of reden 2 niet...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H. Almaas
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het niets.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een pleidooi voor het wegnemen van de valse scheiding tussen psychologie en het spirituele leven. In een wereld waarin we niet kunnen omgaan met onze schaduwzijde, waarin het geloof in de scheiding tussen lichaam en geest heeft geleid tot de verstoring van het bestaan, is onze enige weg tot het hervinden van heelheid. Het Niets heeft de vrijheid van de geest tot doel, zodat psychologie niet slechts een middel is tegen het wereldse, menselijke leed, maar leidt tot bevrijding en heelheid van de menselijke geest.

Wil je het boek lezen?Het niets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H. Almaas. Lezen Het niets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN