Dit is dyslexie

Dit is dyslexie - Aryan van der Leij | Tiliboo-afrobeat.com

...ek is erg interessant voor iedereen die meer te weten wil komen over dyslexie ... Boek: Dit is dyslexie - Geschreven door Aryan van der Leij ... . Wat ik zelf erg prettig vind is dat alles in duidelijke taal geschreven is. Hierdoor snap je ook daadwerkelijk wat er geschreven staat. En niet onbelangrijk; dat er wel degelijk wat te doen is aan dyslexie. >> Dit is dyslexie direct bestellen. Over Dyslexie is enorm veel onderzoek gedaan en gepubliceerd. Het boek 'Dit is dyslexie, achtergrond en aanpak' wil een overzichtsboek zijn van wat er over dyslexie bekend is. Prof.dr. Aryan van der Leij geeft in dit boek aandacht aan alle aspecten va ... Boekentip: 'Dit is dyslexie' van Aryan van der Leij ... ... . Prof.dr. Aryan van der Leij geeft in dit boek aandacht aan alle aspecten van dyslexie zodat de typering 'handboek of naslagwerk van dyslexie' prima de lading dekt. In Dit is Dyslexie geeft dyslexie-expert prof. dr. Aryan van der Leij op een toegankelijke manier inzicht in de achtergrond, diagnostiek en aanpak van dyslexie, zowel op school als thuis. In dit complete handboek komen alle asp...

INFORMATIE

AUTEUR
Aryan van der Leij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dit is dyslexie.pdf

OMSCHRIJVING

Een compleet, zeer leesbaar handboek over dyslexie Expert Prof. dr. Aryan van der Leij geeft op beknopte en zeer toegankelijke manier inzicht in deze lastige stoornis. Wat zijn de oorzaken, hoe kun je ze herkennen, wat zijn de diagnostische methoden, wat kun je er aan doen en wat zijn de mogelijkheden om de dyslexie bij het kind te beperken of zelfs te voorkomen. Het boek geeft informatie over vele aspecten rondom dyslexie en gaat in op wat er bekend is uit de wetenschap. De informatie wordt verhelderd met praktijkvoorbeelden. Het boek gaat ook in op de rol van school, hulpverlening en ondersteunende programma's. Naast de brede groep van ouders en geïnteresseerden in dyslexie is het boek geschikt voor onderwijzers, leraren, hulpverleners en studenten.

Wil je het boek lezen?Dit is dyslexie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aryan van der Leij. Lezen Dit is dyslexie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN