Deining in de ruimtetijd

Deining in de ruimtetijd - Govert Schilling | Tiliboo-afrobeat.com

...ek heet dan ook niet 'De Ligo-detectoren', maar draagt de titel van het echte onderwerp: de deining in de ruimtetijd ... Deining in de ruimtetijd | Boeken ... . Direct in het eerste hoofdstuk op de eerste twee pagina's had hij me al helemaal te pakken: namelijk dat de zwaartekrachtgolf die we met de Ligo opvingen ons sterrenstelsel binnenkwam toen op aarde het eerste leven ontstond. Het is al de wetenschappelijke doorbraak van de eeuw genoemd: de ontdekking van zwaartekrachtgolven in het heelal. In februari 2016 maakten wetenschappers bekend dat die minuscule trillingen in de ruimtetijd eindelijk echt zijn w ... Deining in de ruimtetijd, Govert Schilling | Donner ... . In februari 2016 maakten wetenschappers bekend dat die minuscule trillingen in de ruimtetijd eindelijk echt zijn waargenomen, precies een eeuw nadat zij door Albert Einstein werden voorspeld. Niet alleen vormen ze het ontbrekende puzzelstukje in Einsteins algemene ... Kortom, Deining in de ruimtetijd is het ideale boek voor iedereen die echt alles wil weten over de geschiedenis, het heden en de toekomst van zwaartekrachtgolven-onderzoek. Of je wetenschap...

INFORMATIE

AUTEUR
Govert Schilling
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Deining in de ruimtetijd.pdf

OMSCHRIJVING

Het is al de wetenschappelijke doorbraak van de eeuw genoemd: de ontdekking van zwaartekrachtgolven in het heelal. In februari 2016 maakten wetenschappers bekend dat die minuscule trillingen in de ruimtetijd nu eindelijk echt zijn waargenomen, precies een eeuw nadat zij door Albert Einstein werden voorspeld. Niet alleen vormen ze het ontbrekende puzzelstukje in Einsteins algemene relativiteitstheorie, ze werpen ook nieuw licht op nog nauwelijks begrepen verschijnselen zoals zwarte gaten en de oerknal. In dit hyperactuele boek beschrijft Govert Schilling verleden en toekomst van de jacht op zwaartekrachtgolven, met kleurrijke anekdotes over menselijke missers én menselijk doorzettingsvermogen.

Wil je het boek lezen?Deining in de ruimtetijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Govert Schilling. Lezen Deining in de ruimtetijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN