Arabische grammatica in schema's en regels

Arabische grammatica in schema's en regels - W. Stoetzer | Tiliboo-afrobeat.com

...che grammatica in schema's en regels 1e druk is een boek van W ... Boek: Arabische grammatica in schema's en regels ... ... ... bol.com | Arabische grammatica in schema's en regels ... ... che grammatica in schema's en regels 1e druk is een boek van W. Stoetzer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062838240 Anders dan een cursusboek, waarin de lessen opgebouwd zijn rond stukjes tekst, biedt een grammatica een systematisch overzicht van de taalregels. Arabische grammatica . Dit is een overzichtspagina voor degene die de Arabische grammatica wil leren. Op deze vind je een verwijzing naar: videolessen met uitleg van de grammatica van klassiek Arabisch; grammaticaboeken; oefeningen om de grammatica onder de knie te krijgen; schema's met samenvattingen van de Arabische grammatica Bestel 'Arabische grammatica in schema's en regels' voor € 25...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Stoetzer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Arabische grammatica in schema's en regels.pdf

OMSCHRIJVING

Arabische grammatica in schema's en regels 1e druk is een boek van W. Stoetzer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062838240 Anders dan een cursusboek, waarin de lessen opgebouwd zijn rond stukjes tekst, biedt een grammatica een systematisch overzicht van de taalregels. Nu is het Modern Standaard Arabisch een taal met een uitgebreide vervoeging van het werkwoord en naamvallen met als gevolg dat woorden in heel verschillende vormen kunnen voorkomen. Door het steno -achtige karakter van het Arabische schrift worden echter in boeken en tijdschriften de meeste uitgangen niet in schrift weergegeven waardoor men vaak niet zeker is van de woordvorm. Dat maakt dat een beginnende leerling van het Arabisch vele hindernissen moet nemen als hij een stuk Arabische tekst goed wil begrijpen. Om het de beginner gemakkelijk te maken biedt dit boek niet alleen de regels zoals die in traditionele grammatica's te vinden zijn, maar in de eerste plaats praktische overzichten van de verschillende woordvormen. De student kan direct en zonder omwegen hierin antwoord vinden op concrete vragen als: welke werkwoordsvorm heb ik hier voor me? Welke uitgang heeft het bijvoeglijk naamwoord bij dit zelfstandige naamwoord? Zo is dit boek met zijn vele paradigma's niet alleen een praktisch leerboek, maar ook een onmisbaar naslagwerk, zoals nog niet eerder in het Nederlands taalgebied verschenen is.

Wil je het boek lezen?Arabische grammatica in schema's en regels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Stoetzer. Lezen Arabische grammatica in schema's en regels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN