Speel, leer en communiceer

Speel, leer en communiceer - Ariane Flesseman | Tiliboo-afrobeat.com

...el, leer en communiceer is een praktische handleiding boordevol tips, adviezen en voorbeelden om de communicatie van je kind te stimuleren ... Ariane Flesseman: Speel, leer en communiceer ... . In het boek lees je hoe je door samen te spelen op een ontspannen manier leermomenten kan opzetten. 'Speel, leer en communiceer' is een praktische handleiding om je kind met autisme (meer) te leren communiceren door samen te spelen. De beschreven aanpak bestaat uit drie onderdelen: aansluiten bij de motivatie van je kind, een positieve houding en kiezen van doelgedrag. 'Speel, leer en communiceer' is een praktische handleiding om je kind met autisme (meer) te leren communiceren door samen te spelen. De ... Speel, leer en communiceer - Home | Facebook ... . 'Speel, leer en communiceer' is een praktische handleiding om je kind met autisme (meer) te leren communiceren door samen te spelen. De beschreven aanpak bestaat uit drie onderdelen: aansluiten bij de motivatie van je kind, een positieve houding en kiezen van doelgedrag. Uitgangspunt is dat ieder kind kan leren zolang deze onderdelen aanwezig zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Ariane Flesseman
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Speel, leer en communiceer.pdf

OMSCHRIJVING

'Speel, leer en communiceer' is een praktische handleiding om je kind met autisme (meer) te leren communiceren door samen te spelen. De beschreven aanpak bestaat uit drie onderdelen: aansluiten bij de motivatie van je kind, een positieve houding en kiezen van doelgedrag. Uitgangspunt is dat ieder kind kan leren zolang deze onderdelen aanwezig zijn. De communicatievaardigheid "vragen om wat je wil' wordt verder uitgediept. Zodra je kind makkelijker kan aangeven wat hij wil, neemt probleemgedrag af, stimuleert het de verdere ontwikkeling van communicatie en draagt het bij aan zijn zelfvertrouwen.Ariane Flesseman is orthopedagoog en Board Certified Behavior Analyst (BCBA). In haar werk met kinderen met autisme behaalt zij al jarenlang positieve resultaten met de aanpak uit Speel, leer en communiceer. Iris, moeder van een zoon met autisme:"Geweldig dat je dit onderwerp en deze aanpak op "de markt' wil brengen voor kinderen zoals de onze en ouders zoals wij. Jouw boek is een geweldige uitkomst.Als ouder vind ik het goed dat je aandacht besteedt aan wat het met je doet om een kind met autisme te hebben en aan wat je meemaakt. Buiten de praktische handvatten die ik kreeg om mijn kind te helpen (en daar gaat het natuurlijk om) is het fijn om 'begrepen' te worden. En dat voelde ik zeker."Wendy, moeder van een dochter met autisme:"Zo mooi dat je de vaardigheid "vragen om wat je wil' als basis beschrijft. Dat was voor onze dochter echt het punt waarop het beter ging. Dat gaf zoveel meer rust bij iedereen.Voor ouders die hier "nieuw' in zijn vind ik het echt een hele praktische hulpbron waarmee ze gelijk wat kunnen doen. Omdat je alle aspecten goed uitlegt, is de kans groot dat ouders het op de juiste manier toepassen. En er staan zeker ook nuttige tips in het boek voor meer ervaren ouders."

Wil je het boek lezen?Speel, leer en communiceer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ariane Flesseman. Lezen Speel, leer en communiceer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN