Houtbewerking

Houtbewerking - Samina Langholz | Tiliboo-afrobeat.com

...tbewerking is het bewerken van hout. Deze bewerking kan constructiewerk (bouwsector, meubels) of houtsnijwerk (kunst) inhouden ... Wolff Houtbewerking - Houten Meubels op Maat ... ... . De meeste houtbewerking wordt tegenwoordig machinaal gedaan. Geschiedenis. Als men de gepunte stokken van de jagers in de prehistorie als houtbewerking ... Deze deurgreep behoort tot de originele en veel geïmiteerde Ton serie met de kenmerkende ebbenhouten huls. De greep is op basis van messing en vervolgens hoogglans vernikkeld. De nikkelen deurgreep is uitgevoerd met 38x38mm vierkante klaver rozetten en is dan ook uitstekend te combineren met de Ton ... www.fromhoutbewerking.nl ... . De nikkelen deurgreep is uitgevoerd met 38x38mm vierkante klaver rozetten en is dan ook uitstekend te combineren met de Ton deurkruk nikkel ebben wanneer u die ook kiest met vierkante klaver rozetten. HBM is dé leverancier van machines en toebehoren, op het gebied van metaalbewerking, houtbe...

INFORMATIE

AUTEUR
Samina Langholz
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Houtbewerking.pdf

OMSCHRIJVING

'Doe meer met minder. Laat elk project organisch ontstaan. Stel je open voor de mogelijkheden. Verwelkom fouten en leer ervan. Laat je bij je ontwerp en beslissingen inspireren door eenvoudig gevonden en kant-en-klare materialen.'Met behulp van enkele simpele technieken leren Samina Langholz en Andrea Brugi je hoe je twintig prachtige houten objecten voor je huis kunt maken. Maak bijvoorbeeld een eierdopje van een boomtak, een bankje van een hergebruikte balk en oude bezemsteel en een snijplank met een handgesneden 'vlinder', een oude truc om een barst te verstevigen.Samina en Andrea wonen en werken in het Toscaanse dorpje Montemerano. Geïnspireerd door de simpele leefwijze van het Italiaanse platteland en het onbedorven zicht op de olijfgaarden om hen heen maken ze prachtige houten objecten.Elk stuk is gesigneerd en met de hand vervaardigd. Hun werk wordt wereldwijd verkocht via winkels als Goop en Eataly en hun eigen webwinkel andreabrugi.com.De schitterende locatiefoto's en duidelijke instructies in dit boek zullen je inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Houtbewerking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Samina Langholz. Lezen Houtbewerking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN