Het leven heeft geen zin, maar ik wel

Het leven heeft geen zin, maar ik wel - Patrick van den Hanenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...leven heeft geen zin, maar ik wel beschrijft Patrick van den Hanenberg het leven van Van Roozendaal vanaf zijn jeugd in het rustige Heiloo, via zijn roerige krakerstijd in Alkmaar en zijn worsteling in de kleine zaaltjes tot aan het grote succes bij een vast publiek in zijn tweede huis: De Kleine Komedie ... Heeft het leven zin? | Mens en Samenleving: Levensvisie ... . Maar ik wil er geen wedstrijd van maken. Het gaat voor mij om de kwaliteit, niet om de kwantiteit. ... Mijn opa vond dat het geen zin heeft om bang te zijn voor iets waarvan je toch niet weet óf het komt, ... De euthanasie is al wel geregeld, maar ik weet niet of ik dat tegen die tijd durf. In Het leven heeft geen zin, maar ik wel beschrijft Patrick van den Hanenberg het leven van Van Roozendaal va ... Ik heb geen zin in het leven - Proud2Live - Proud2bme ... . ... Mijn opa vond dat het geen zin heeft om bang te zijn voor iets waarvan je toch niet weet óf het komt, ... De euthanasie is al wel geregeld, maar ik weet niet of ik dat tegen die tijd durf. In Het leven heeft geen zin, maar ik wel beschrijft Patrick van den Hanenberg het leven van Van Roozendaal vanaf zijn jeugd in het rustige Heiloo, via zijn roerige krakerstijd in Alkmaar en zijn worsteling in de kleine zaaltjes tot aan het grote succes bij een vast publiek in zijn tweede huis: De Kleine Komedie. In 'Het le...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick van den Hanenberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leven heeft geen zin, maar ik wel.pdf

OMSCHRIJVING

Op 1 juli 2013 overleed zanger-songwriter Maarten van Roozendaal op 51-jarige leeftijd, na een intens leven vol drank en nicotine, maar vooral: muziek. Vanaf 1994, het jaar waarin Van Roozendaal het Amsterdamse Kleinkunst Festival won, ontwikkelde hij zich tot het beste dat Nederland op kleinkunstgebied te zien en te horen kreeg, met nummers als "Red mij niet' en "Mooi'. Vaak viel de vergelijking met Ramses Shaffy of Jacques Brel, maar we weten nu: Maarten van Roozendaal is uniek. In Het leven heeft geen zin, maar ik wel beschrijft Patrick van den Hanenberg het leven van Van Roozendaal vanaf zijn jeugd in het rustige Heiloo, via zijn roerige krakerstijd in Alkmaar en zijn worsteling in de kleine zaaltjes tot aan het grote succes bij een vast publiek in zijn tweede huis: De Kleine Komedie. Zijn vader noemde Maarten zijn "beste vergissing', actrice Mary Dresselhuys vond hem "een poëet' en de recensenten waren unaniem gek op hem. Met zijn oeuvre heeft Van Roozendaal een plek verdiend in de eregalerij van Het Nederlandse Lied. Ruim vijf jaar na zijn dood is het de hoogste tijd voor een biografie!

Wil je het boek lezen?Het leven heeft geen zin, maar ik wel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick van den Hanenberg. Lezen Het leven heeft geen zin, maar ik wel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN