Winnaars en verliezers

Winnaars en verliezers - Ferdi de Ville | Tiliboo-afrobeat.com

... en verliezers. Verhalen van Ovidius is de titel van onze examenbundel Latijn voor het CE 2019 ... Eredivisie-clubs akkoord over tv-geld: dit zijn de ... ... . Het boek bevat naast enkele bekende en populaire verhalen uit de Metamorfosen ook passages uit andere werken. Zo maakt Ovidius' autobiografie (Tristia 4.10) - geheel in het Latijn - deel uit van het pensum.En uit de Heroides lezen we de brieven van Paris aan Helena en van Helena aan ... In Winnaars en verliezers gaan Leo en Jan Lucassen systematisch na hoe de immigratie in verschillende periodes moet worden verklaard en wat de effecten ervan zijn op de korte en de lange termijn. Zij doen dit aan de hand van de begrippen winst en verlies, zowel ';berekend'; voor de migra ... Dit zijn de winnaars en verliezers van het Europees ... ... . Zij doen dit aan de hand van de begrippen winst en verlies, zowel ';berekend'; voor de migranten zelf als voor de ontvangende samenleving. Winnaars en verliezers. Verschil...

INFORMATIE

AUTEUR
Ferdi de Ville
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Winnaars en verliezers.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom staan laaggeschoolden negatiever tegenover de Europese Unie dan hooggeschoolden? Waarom heeft de eurocrisis net toegeslagen in Zuid-Europa? Waarom verlagen alle Europese lidstaten de vennootschapsbelasting? Waarom is het zo moeilijk om een "sociaal Europa' te vestigen?Ferdi De Ville gaat in dit boek op zoek naar antwoorden op deze intrigerende vragen. In zijn analyse gaat De Ville voorbij aan geromantiseerde verhalen van Europese integratie als het werk van verlichte staatsmannen op zoek naar vrede en welvaart. Politiek is altijd een strijd tussen groepen die hun eigenbelang nastreven en dat is in Europa niet anders. Ferdi De Ville toont de winnaars en de verliezers binnen de verschillende domeinen en in verschillende periodes van de Europese integratie, en komt daarbij tot zinvolle inzichten. Die stellen hem in staat te verklaren waarom de Europese Unie lange tijd in stilte steun van de bevolking genoot, maar sinds de voltooiing van de eenheidsmarkt en de invoering van de euro van crisis naar crisis strompelt.Winnaars en verliezers biedt een nuchtere analyse van de Europese Unie die toelaat complexe dossiers als de eurocrisis, de brexit en de toenemende ongelijkheid beter te begrijpen.

Wil je het boek lezen?Winnaars en verliezers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferdi de Ville. Lezen Winnaars en verliezers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN