Wandelen met je hond

Wandelen met je hond - Nicky Gootjes | Tiliboo-afrobeat.com

...n met je hond. Wil je in het weekend een fijne wandelroute lopen samen met de hond? Bij deze wandelroutes verspreid over Nederland mag de hond mee en op veel plaatsen ook los lopen ... Hiken met je hond: de beste tips om rekening mee te houden ... ... . Maar niet overal: houd dus de bordjes in de gaten. Zin om lekker te wandelen met je hond? Op zoek naar leuke wandelroutes waar je hond los mee mag? Op deze pagina vind een overzicht van losloopgebieden met wandelroutes waar je hond lekker los mag lopen. Houd er wel rekening mee dat je hond nooit achter wild aan gaat en andere wandelaars niet tot last is. Uitwaaien met de hond kan op heel veel plekken in Nederland. Hieronder 9 ti ... Ontspannen wandelen met de hond: iedereen kan het leren ... ... . Houd er wel rekening mee dat je hond nooit achter wild aan gaat en andere wandelaars niet tot last is. Uitwaaien met de hond kan op heel veel plekken in Nederland. Hieronder 9 tips voor mooie wandelroutes waarop (aangelijnde) honden welkom zijn. Met tot slot een tip die je naar nog veel meer hondenroutes voert. Fluitje van een cent, tenzij Bello niet aangelijnd wil wandelen. Samenstelling: Nanda Raaphorst Je hond uitlaten behoort als baasje tot je dagelijkse verpl...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicky Gootjes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wandelen met je hond.pdf

OMSCHRIJVING

In de ANWB-wandelgids Wandelen met je hond staan 31 leuke en afwisselende wandelingen door gebieden waar de hond nog grotendeels lekker los mag lopen. En waar mag dat nog? Auteur Nicky Gootjes geeft daarnaast praktische tips voor de omgang met de hond. In de gids is tot slot voor elke provincie is een overzicht opgenomen van waterplekken waar de hond vrij mag spelen en zwemmen en de overnachtingsplekken waar honden van harte welkom zijn. Kortom; voor wie er met de hond een dagje of een weekend op uit wil, biedt deze gids een onmisbare schat aan informatie.

Wil je het boek lezen?Wandelen met je hond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicky Gootjes. Lezen Wandelen met je hond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN