Reis door de tijd 9 - Naar de haaien!

Reis door de tijd 9 - Naar de haaien! - Geronimo Stilton | Tiliboo-afrobeat.com

...or de tijd 9 - Naar de haaien! (Hardcover) ... Reis door de tijd - De Kinderboekenwinkel ... . Het gonst in Rokford: het Archeologisch Museum maakt kans op een van de meest prestigieuze prijzen... Reis door de tijd - Naar de haaien! Geronimo Stilton - Reis door de tijd. Deel 9 ( » alle delen ) Geschikt voor de leeftijd 7 - 9 jaar; 384 pagina's; Geronimo ontmoet weer vele figuren uit de geschiedenis, zoals de Cleopatra en de componist Mozart. Het wordt een gave reis, al gaat Geronimo wel bijna naar de haaien! Reis door de tijd 9 - Naar de haaien! : Het gonst in Rokford: het Archeologisch Museum maakt kans op een van de meest prestigieuze prijzen ter... Naar de haaien! Naar de haaien! Geroni ... Naar de haaien! - Geronimo Stilton | 9789085923886 ... ... ... Naar de haaien! Naar de haaien! Geronimo Stilton. Nederlands | Hardcover € 25,50 + 51 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. ... Directeur Hieronymus O'Glief is ten einde...

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Reis door de tijd 9 - Naar de haaien!.pdf

OMSCHRIJVING

Het gonst in Rokford: het Archeologisch Museum maakt kans op een van de meest prestigieuze prijzen ter wereld! Maar daarvoor moet het museum wel aan een hele waslijst gi-ga-strenge voorwaarden voldoen. Als blijkt dat er drie belangrijke kunstvoorwerpen uit de collectie missen, lijkt het erop dat het feest niet door kan gaan. Directeur Hieronymus O'Glief is ten einde raad en vraagt Geronimo om een reis door de tijd te maken, op zoek naar de vermiste voorwerpen. Op zijn zoektocht belandt Geronimo onder anderen bij Alexander de Grote, Cleopatra, Mozart en niet te vergeten de Engelse kaperkapitein Francis Drake. Maar gaat het ook lukken om de verzameling van het museum op tijd weer compleet te krijgen?

Wil je het boek lezen?Reis door de tijd 9 - Naar de haaien! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Reis door de tijd 9 - Naar de haaien! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN