Het verhaal van een leven 1 - Verre jaren en Onrustige jeugd

Het verhaal van een leven 1 - Verre jaren en Onrustige jeugd - Konstantin Paustovski | Tiliboo-afrobeat.com

...Verre jaren en Onrustige jeugd Deel 2: Begin van een onbekend tijdperk en Tijd van de grote veranderingen Deel 3: Sprong naar het zuiden en Boek der omzwervingen Het derde deel bevat een uitgebreid personenregister ... Verhaal van een leven 1 Verre jaren / Onrustige jeugd ... ... . Elk deel bevat een plattegrond van het door Paustovski bereisde land. In dit eerste deel van Paustovski's Verhaal van een leven in de Russische Bibliotheek zijn Verre jaren en Onrustige jeugd opgenomen. Konstantin Paustovski (1892-1968) diende tijdens de Eerste Wereldoorlog als ziekenverzorger aan het Pruisische front en maakte de terugtocht van het Russische leger door Polen en Wit-Rusland mee. Verre jaren is h ... bol.com | Verre jaren, Konstantin Paustovskij ... ... . Konstantin Paustovski (1892-1968) diende tijdens de Eerste Wereldoorlog als ziekenverzorger aan het Pruisische front en maakte de terugtocht van het Russische leger door Polen en Wit-Rusland mee. Verre jaren is het eerste deel van de herinneringen van Paustovskij, waarin hij vertelt over zijn jeugd in het tsaristische Rusland. Hij schrijft over de klassieke Russische jeugdvakanties op het land, over de ontelbare familieleden en verwanten, de beschuttende vriendschapp...

INFORMATIE

AUTEUR
Konstantin Paustovski
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het verhaal van een leven 1 - Verre jaren en Onrustige jeugd.pdf

OMSCHRIJVING

Verhaal van een leven is wat Konstantin Paustovski (1892-1968) zelf een "epische autobiografie' heeft genoemd. In een briljante romanvorm vertelt hij over zijn kinderjaren, het einde van de tsarentijd, de hongersnood na de revolutie, de Nieuwe Economische Politiek van de sovjets en zijn verblijf in de Oekraïne en op de Krim. Het is een omvangrijke reeks persoonlijke herinneringen op het strijdtoneel van de geschiedenis. De door Wim Hartog geheel herziene vertaling bestaande uit drie boeken is aanzienlijk uitgebreid met nieuwe, spectaculaire hoofdstukken die gaan over Stalin en de dictatuur. Ze zijn tot vorig jaar angstvallig verborgen gehouden; de Nederlandse vertaling ervan is een wereldprimeur.Deel 1: Verre jaren en Onrustige jeugdDeel 2: Begin van een onbekend tijdperk en Tijd van de grote veranderingenDeel 3: Sprong naar het zuiden en Boek der omzwervingenHet derde deel bevat een uitgebreid personenregister. Elk deel bevat een plattegrond van het door Paustovski bereisde land.

Wil je het boek lezen?Het verhaal van een leven 1 - Verre jaren en Onrustige jeugd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Konstantin Paustovski. Lezen Het verhaal van een leven 1 - Verre jaren en Onrustige jeugd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN