Egodocumenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen

Egodocumenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen - David Beck | Tiliboo-afrobeat.com

...umenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen 1e druk is een boek van David Beck uitgegeven bij Verloren B ... TrabiTour / Vmbo-GT/havo C boek pdf - persupptigent ... .V., Uitgeverij. ISBN 9789087044367 Het dagboek van David Beck uit 1624, uitgegeven onder de titel Spiegel van mijn leven, is een van de bekendste zeventiende-eeuwse dagboeken. Het dagboek van David Beck uit 1624, uitgegeven onder de titel Spiegel van mijn leven, is een van de bekendste zeventiende-eeuwse dagboeken.Beck, in 1594 geboren in Keulen, had toen een Franse school in Den Haag. Enige tijd geleden dook nóg een dagbo ... bol.com | Egodocumenten 29 - Enege gedenckwerdege ... ... .Beck, in 1594 geboren in Keulen, had toen een Franse school in Den Haag. Enige tijd geleden dook nóg een dagboek van hem op, geschreven in de jaren 1627 en 1628, toen hij in Arnhem was aangesteld als Franse schoolmeester. Mijn voornaamste daden en ontmoetingen. egodocumenten deel 31 Eerder verschenen in de reeks Egodocumenten: 16. Hermanus Ver beeck, Memoriaal ofte mijn leve...

INFORMATIE

AUTEUR
David Beck
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Egodocumenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen.pdf

OMSCHRIJVING

Egodocumenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen 1e druk is een boek van David Beck uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789087044367 Het dagboek van David Beck uit 1624, uitgegeven onder de titel Spiegel van mijn leven, is een van de bekendste zeventiende-eeuwse dagboeken. Beck, in 1594 geboren in Keulen, had toen een Franse school in Den Haag. Enige tijd geleden dook nog een dagboek van hem op, geschreven in de jaren 1627 en 1628, toen hij in Arnhem was aangesteld als Franse schoolmeester. Het Arnhemse dagboek sluit naadloos aan op het al eerder uitgegeven Haagse dagboek, maar is uitgebreider. Beide zijn bijzonder. De meeste contemporaine dagboekauteurs noteerden historische gebeurtenissen terwijl Beck iedere dag een goed lopend, afgerond verhaal schreef over zijn eigen doen en laten. Veel voorkomende onderwerpen zijn gesprekken, wandelingen, maaltijden met familie en vrienden, zijn eigen dichtwerk, de muziek die hij speelde en kunst van bevriende ambachtslieden. Ook de liefde komt aan bod. De dagboeken van David Beck vormen een unieke bron voor het sociaal-culturele leven van de vroege zeventiende eeuw.

Wil je het boek lezen?Egodocumenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Beck. Lezen Egodocumenten 31 - Mijn voornaamste daden en ontmoetingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN