De ontluistering van Amerika

De ontluistering van Amerika - George Packer | Tiliboo-afrobeat.com

...uistering van Amerika is dertig jaar recente geschiedenis die leest als een road novel ... De ontluistering van Amerika eBook by George Packer ... ... . Packer registreert slechts, hij oordeelt niet. Zijn onderneming is monumentaal en hij slaagt op grootse wijze. De ontluistering van Amerika is een authentiek, poëtisch, warm en pijnlijk raak portret van een uitzonderlijk land. De ontluistering van Amerika. Geen moderne natie is zozeer de gevangene van haar eigen mythologie als de Verenigde Staten, schreef archeoloog en auteur Ronald Wright onlangs in de Times Literary ... De ontluistering van Amerika is dertig jaar recente geschiedenis die leest als een ... De ontluistering van Amerika - De Groene Amsterdammer ... ... De ontluistering van Amerika is dertig jaar recente geschiedenis die leest als een road novel. Packer registreert slechts, hij oordeelt niet. Zijn onderneming is monumentaal en hij slaagt op grootse wijze. De ontluistering van Amerika is een authentiek, poëtisch, warm en pijnlijk raak portret van een uitzonderlijk ...

INFORMATIE

AUTEUR
George Packer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De ontluistering van Amerika.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe laat je zien wat er in een land gebeurt? George Packer ging praten met Amerikanen uit alle geledingen van de samenleving omdat hij wilde weten wat de crisis nou écht betekent. Dus sprak hij met fabrieksarbeider Tammy Thomas, onvermoeibaar ondernemer Dean Price en Silicon Valley-wonderkind Peter Thiel. Hij vertelt het verhaal van een conservatieve journalist en van een wereldvermaarde rapper - met wie gaat het goed, met wie slecht?Het resultaat is een portret van een verscheurd land. De ontluistering van Amerika is dertig jaar recente geschiedenis die leest als een road novel. Packer registreert slechts, hij oordeelt niet. Zijn onderneming is monumentaal en hij slaagt op grootse wijze. De ontluistering van Amerika is een authentiek, poëtisch, warm en pijnlijk raak portret van een uitzonderlijk land.

Wil je het boek lezen?De ontluistering van Amerika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George Packer. Lezen De ontluistering van Amerika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN