De juiste toon

De juiste toon - Roos Naeff | Tiliboo-afrobeat.com

...'De juiste toon' vanaf € 26.00 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting De juiste toon 1e druk is een boek van Jan van de Craats uitgegeven bij Epsilon Uitgaven ... Rutte nam risico, maar trof de juiste toon - NRC ... .. ISBN 9789050410793 Muziek en wiskunde hebben meer met elkaar te maken dan je misschien zou denken. Een compleet muzikaal pakket - dat krijgt u met De juiste toon. Ontwikkeld in de praktijk sluit het Perfect aan bij de muzikale belangstelling van bewoners c.q. bezoekers van psychogeriatrische en somatische verpleeghuizen, verzorgingshuizen, dagbehandelcentra, en de dagopvang. DE JUISTE TOON Nationale Wiskunde Dagen Noordwijkerhout 1 februari ... De juiste toon - Jan van de Craats - 9789050410793 | Bruna.nl ... .q. bezoekers van psychogeriatrische en somatische verpleeghuizen, verzorgingshuizen, dagbehandelcentra, en de dagopvang. DE JUISTE TOON Nationale Wiskunde Dagen Noordwijkerhout 1 februari 2014 Jan van de Craats Universiteit van Amsterdam Als tekstschrijver help ik je graag met het vinden va...

INFORMATIE

AUTEUR
Roos Naeff
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De juiste toon.pdf

OMSCHRIJVING

Heb je Nederlands als tweede taal geleerd en werk je bij een bedrijf waar Nederlands wordt gesproken? Dan merk je waarschijnlijk dat je collega's vaak op een informele manier communiceren en niet alleen de standaardformuleringen gebruiken die je uit cursussen kent. Dit boek helpt je om Nederlands te spreken, appen en mailen in een zakelijke omgeving, waarbij de focus ligt op communicatiedoel, toon en nuance.In De juiste toon staan taalhandelingen centraal, zoals: verzoeken, een voorstel doen, iets afwijzen, je verontschuldigen en positieve en negatieve feedback geven. Ook komen gesprekssituaties aan de orde, zoals: het woord nemen en houden, iemand onderbreken, iets herformuleren en een gesprek afronden. De auteurs geven voor iedere taalhandeling handige voorbeeldzinnen. Hiernaast besteden zij aandacht aan vocabulaire, grammatica en cultuur. Ieder hoofdstuk bevat tal van spreek- en schrijfoefeningen om formuleringen te oefenen en in te slijpen. Met de code in het boek heb je toegang tot het online materiaal. Dit materiaal bestaat uit audio bij de dialogen en opdrachten, voorbeelduitwerkingen en vocabulairelijsten met Engelse vertaling van belangrijke woorden en uitdrukkingen boven niveau B1.Dit boek is geschreven voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen vanaf niveau B1 die hun zakelijke communicatie in het Nederlands willen verbeteren. Het boek kan zelfstandig gebruikt worden, of in een cursus met een docent.Saarein te Brake werkt als freelance docent NT2, is lesmateriaalontwikkelaar NT1 en NT2, en is eigenaar van Taal in Oost. Roos Naeff geeft cursussen Nederlands aan hoogopgeleide anderstaligen in en rond Amsterdam en is eigenaar van Dutch Lessons with Roos Naeff.

Wil je het boek lezen?De juiste toon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roos Naeff. Lezen De juiste toon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN