BDB Docentenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs

BDB Docentenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs - Lia Bijkerk | Tiliboo-afrobeat.com

...centenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs 1e druk is een boek van Lia Bijkerk uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum ... Basis Kwalificatie Examinering in het hoger ... ... . ISBN 9789036809320 Vanuit de overheid moeten alle docenten in het hoger beroepsonderwijs een basiskwalificatie examinering (BKE) halen. BDB Docentenreeks - Activerende didactiek 1e druk is een boek van Lia Bijkerk uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036811743 Alle docenten die lesgeven in het hbo moeten aan de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) voldoen. Basis Kwalificatie ... Basis kwalificatie examinering in het… - voor €22,95 ... . ISBN 9789036811743 Alle docenten die lesgeven in het hbo moeten aan de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) voldoen. Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs ... doelgericht Geeft de docent inzicht in de onderdelen van de BKE-certificering Vanuit de overheid moeten alle docenten in het hoger beroepsonderwijs een basiskwalificatie examinering (B...

INFORMATIE

AUTEUR
Lia Bijkerk
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
BDB Docentenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

BDB Docentenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs 1e druk is een boek van Lia Bijkerk uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036809320 Vanuit de overheid moeten alle docenten in het hoger beroepsonderwijs een basiskwalificatie examinering (BKE) halen. Dit boek bevat de theoretische basis die een hbo-docent nodig heeft om de bewijsstukken voor deze verplichte BKE-certificering te kunnen leveren. De praktische voorbeelden in het boek geven een handreiking bij het maken van verschillende soorten toetsen. De reflectievragen en portfolio-opdrachten helpen hbo-docenten bij het inschatten van de eigen bekwaamheid op het gebied van toetsen. De vele cases en tips zijn afkomstig vanuit de praktijk van verschillende hogescholen.De BKE richt zich op het doorlopen van de toetscyclus binnen het eigen vak/module. Deze kwalificatie is nodig als een docent optreedt als examinator. Met examinator wordt in het hoger beroepsonderwijs iedere docent bedoeld die eindverantwoordelijk is voor één of meer fasen van de toetscyclus. Deze toetscyclus bestaat uit 7 fasen. De examinator ontwerpt en construeert een toets (fase 1 t/m 3), neemt deze af en beoordeelt (fase 4), analyseert en registreert (fase 5 en 6). Essentieel voor de borging van de kwaliteit van het toetsproces is fase 7: de examinator evalueert het doorlopen van alle fasen en benoemt verbeteracties voor een volgende cyclus.De BKE is onderdeel van de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB). Alle hbo-docenten moeten aan de eindtermen van de BDB voldoen en beschikken over de BKE-kwalificatie.

Wil je het boek lezen?BDB Docentenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lia Bijkerk. Lezen BDB Docentenreeks - Basis Kwalificatie Examinering in het hoger beroepsonderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN