Alles is verkopen

Alles is verkopen - Jan Bloemhof | Tiliboo-afrobeat.com

...is verkopen 1e druk is een boek van Jan Bloemhof uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam ... Alles is verkoop - Businesslab ... . ISBN 9789024414017 We zijn allemaal verkopers. We brengen elke dag van alles aan de man, bij iedereen. En daarbij volgen we graag de bekende weg. Voor wie het verkoopvak eens met andere ogen bekijkt, gaat er een wereld open. Alles = verkopen: een pakkend boek over het verkoopvak. De meeste verkopers hebben meer potentie dan ze laten zien. Bovendien draait het beslist niet allemaal om talent, zo betoogt Bloemhof. Goed zijn, ... Alles is verkopen | Bloemhof | 9789024414017 | Businezz ... . Bovendien draait het beslist niet allemaal om talent, zo betoogt Bloemhof. Goed zijn, is vooral een kwestie van zelfcontrole, studeren, toepassen en oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Alles = Verkopen bevat alles wat ik in de loop der jaren geleerd heb over mijn vak. En alles wat mij gemaakt heeft, wat ik nu ben: de gezegende eigenaar van een geweldig draaiende orga...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Bloemhof
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles is verkopen.pdf

OMSCHRIJVING

Alles is verkopen 1e druk is een boek van Jan Bloemhof uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024414017 We zijn allemaal verkopers. We brengen elke dag van alles aan de man, bij iedereen. En daarbij volgen we graag de bekende weg. Voor wie het verkoopvak eens met andere ogen bekijkt, gaat er een wereld open.Alles is verkopen leert je hoe je het juiste moment ontdekt om een deal te sluiten en hoe je een verkoper wordt die schijnbaar moeiteloos zelfs de meest veeleisende klant tevredenstelt. Wie leidend wil zijn in zijn vak, moet sneller en daadkrachtiger zijn dan de concurrentie. Je hoeft maar een klein beetje beter te zijn. Die kleine verandering kan een enorm effect hebben. Maar de meeste mensen hebben nauwelijks weet van de technieken die je als goede verkoper in de vingers moet hebben. En ze weten evenmin hoe eenvoudig het is om op dat terrein aanzienlijk beter te scoren. In dit boek zet Jan Bloemhof uiteen welke technieken hij gebruikte om zijn bedrijven uit te laten groeien tot presteerders van formaat.

Wil je het boek lezen?Alles is verkopen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Bloemhof. Lezen Alles is verkopen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN