Professionele loopbaancoaching

Professionele loopbaancoaching - Rozemarijn Dols | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Professionele loopbaancoaching. Ik ben misschien nog niet op de helft van het boek en kan toch al zeggen dat dit briljant geschreven is ... Samenvatting: professionele loopbaancoaching ... ... . Sterker nog, ik ben zo onder de indruk dat ik nu alvast wil melden hoe goed ik dit boek vind (ik ben nu op de helft maar dit boek verwacht ik straks grijs gelezen te hebben). 'Professionele loopbaancoaching' door Rozemarijn Dols, Moniek Hiemink - Onze prijs: €34,99 - Nog niet verschenen, verwacht op 14-07-2020 'Professionele loopbaancoaching' is het eerste boek dat een goed overzicht biedt aan iedere professional die zich bezighoudt met loopbaanvraagstukken. Het boek geeft inzicht in wat het vakgebied inhoudt en laat u zien welke hulpmodellen u kunt gebruiken bij het begeleiden van mensen in hun l ... Samenvatting Professionele loopbaancoaching - Stuvia ... . Het boek geeft inzicht in wat het vakgebied inhoudt en laat u zien welke hulpmodellen u kunt gebruiken bij het begeleiden van mensen in hun loopbaan met welk loopbaandilemma zij ook komen. 'Professionele loopbaancoaching' is een praktijkboek voor pro...

INFORMATIE

AUTEUR
Rozemarijn Dols
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Professionele loopbaancoaching.pdf

OMSCHRIJVING

Loopbaancoaching of loopbaanadvisering is een jonge professie en door verschillende maatschappelijke en economische ontwikkelingen volop in beweging. In deze tijd van vele beroepskeuzemogelijkheden voor jongeren, het wegvallen van lifetime-employment, krapte op de arbeidsmarkt, burn-out onder dertigers, het vitaal houden van vijftigers en zestigers, schreeuwt het vak om professionalisering.Professionele loopbaancoaching is het eerste boek dat een goed overzicht biedt aan iedere professional die zich bezighoudt met loopbaanvraagstukken. Het boek geeft inzicht in wat het vakgebied inhoudt en laat u zien welke hulpmodellen u kunt gebruiken bij het begeleiden van mensen in hun loopbaan, met welke loopbaandilemma zij ook komen. Uiteenlopende loopbaanvragen komen uitgebreid aan bod, met thema's als:- Keuzebegeleiding: 'Wat wil ik?' - Competentiecoaching: 'Welke loopbaancompetenties moet ik ontwikkelen?' - Levenscoaching: 'Hoe kan ik zin geven aan mijn werk?' - Loopbaancounseling: 'Wat remt mij in mijn loopbaanontwikkeling?' Professionele loopbaancoaching biedt u een helder overzicht van denkwijzen, methodieken en instrumenten en geeft u veel praktische tips. Het brengt de beste elementen bijeen uit diverse stromingen en leert u om pragmatisch te werk te gaan, en vooral ook om onderzoekend, kritisch en respectvol te zijn. Dit boek is de gereedschapskist voor iedere loopbaancoach die zich wil professionaliseren en verdiepen.

Wil je het boek lezen?Professionele loopbaancoaching in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rozemarijn Dols. Lezen Professionele loopbaancoaching Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN