Instituut voor briljante mislukkingen

Instituut voor briljante mislukkingen - Paul Iske | Tiliboo-afrobeat.com

...ljante Mislukkingen Award Zorg 2020 Voor de zesde keer op rij reikte het Instituut voor Briljante Mislukkingen (IvBM) twee prijzen uit aan de meest briljant mislukte innovaties in de zorg ... Instituut voor Briljante Mislukkingen - Wikipedia ... . Door aandacht te vragen voor innovaties die om uiteenlopende redenen niet van de grond zijn gekomen, wil het IvBM bijdragen aan een gezond innovatieklimaat. Paul Iske (Chief Failure Officer) Paul Iske (1961) is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Hij houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit 'Combinatoric Innovation'. Paul is oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut ... Team - Instituut voor Briljante mislukkingen ... . Hij houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit 'Combinatoric Innovation'. Paul is oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mi...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Iske
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Instituut voor briljante mislukkingen.pdf

OMSCHRIJVING

"Instituut voor briljante mislukkingen 1e druk is een boek van Paul Louis Iske uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047011460 In ""Instituut voor Briljante Mislukkingen' laat hoogleraar Paul Louis Iske zien hoe je ruimte kunt maken om te experimenteren, innoveren en leren. ""Van fouten maken kun je leren.' ""Ondernemen is vallen en opstaan.' Uitspraken waar je het moeilijk mee oneens kunt zijn, en toch blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig. Meer dan ooit richten we ons op succes en zijn we erop ingesteld alle sporen van onze fouten en mislukkingen zo snel mogelijk uit te wissen.Dat is niet alleen jammer, maar zelfs gevaarlijk, zegt hoogleraar Paul Louis Iske. Juist in onze complexe en dynamische samenleving moeten we open zijn over gemaakte fouten en ze grondig analyseren om herhaling te voorkomen. Onze angst voor mislukking werkt bovendien belemmerend voor creatieve ideeën en innovatie. In dit verrassende en meeslepende boek lees je hoe je als organisatie een open cultuur creëert waarin je verder komt doordat je fouten durft te maken. ""Het Instituut voor Briljante Mislukkingen' laat zien hoe je vermijdbare mislukkingspatronen herkent en hoe je dankzij (briljante) mislukkingen je kennis continu vergroot, beter om leert gaan met onzekerheden, tot belangrijke vernieuwingen in staat bent en de toekomst krachtig tegemoet gaat."

Wil je het boek lezen?Instituut voor briljante mislukkingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Iske. Lezen Instituut voor briljante mislukkingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN