Het reizen vereist sterke zenuwen

Het reizen vereist sterke zenuwen - Bob den Uyl | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Het Reizen Vereist Sterke Zenuwen ... Leesadviezen.nl | Het reizen vereist sterke zenuwen ... . Een prachtige bundel van Bobs beste reisverhalen. Het zijn geen reisverhalen in de gebruikelijke zin van het woord: Bob schrijft vooral over kleine ergernissen, misverstanden en eigenaardigheden en doet dat in een trefzekere, zwartgallig humoristische stijl. Het reizen vereist zenuwen 19 juli 2014, 0:00 "De uitspraak 'Gods wegen zijn duister en zelden aangenaam' lijkt ontworpen voor de Spaanse busdiensten en spoorwegen. Geschreven bij Het Reizen Vereist Ster ... Boekwinkeltjes.nl ... . Geschreven bij Het Reizen Vereist Sterke Zenuwen. Een prachtige bundel van Bobs beste reisverhalen. Het zijn geen reisverhalen in de gebruikelijke zin van het woord: Bob schrijft vooral over kleine ergernissen, misverstanden en eigenaardigheden en doet dat in een trefzekere, zwartgallig humoristische stijl. Tr...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob den Uyl
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het reizen vereist sterke zenuwen.pdf

OMSCHRIJVING

Reisverhalen vormen de rode draad in het rijke oeuvre van Bob den Uyl. Tientallen tochten ondernam de schrijver, vaak per trein, bus of boot, waarna hij zich ter plaatse bij voorkeur per fiets of te voet voortbewoog. Een man alleen, ver van huis, worstelend met lokettisten, hoteliers en fiets reparateurs – er zijn weinig schrijvers die de reissensatie van zowel vrijheid als verlorenheid met zoveel humor en overtuiging hebben beschreven.

Wil je het boek lezen?Het reizen vereist sterke zenuwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob den Uyl. Lezen Het reizen vereist sterke zenuwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN