De breekbaarheid van het goede

De breekbaarheid van het goede - Martha Nussbaum | Tiliboo-afrobeat.com

...reekbaarheid van het goede bestudeert Martha Nussbaum verschillende opvattingen over 'moreel geluk' uit de Oudheid ... De breekbaarheid van het goede by Martha C. Nussbaum ... . Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle; dat wat de klassieke filosofen als grondleggend beschouwen voor een goed en gelukkig leven blijkt vaak kwetsbaar voor onbeheersbare invloeden van buitenaf. In De breekbaarheid van het goede bestudeert Martha Nussbaum verschillende opvattingen over 'moreel geluk' uit de Oudheid. Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle; dat wat de kla ... Zen.nl winkel | De breekbaarheid van het goede - Martha ... ... . Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle; dat wat de klassieke filosofen als grondleggend beschouwen voor een goed en gelukkig leven blijkt vaak kwetsbaar voor onbeheersbare invloeden van buitenaf. In De breekbaarheid van het goede bestudeert Martha Nussbaum verschillende opvattingen over 'moreel geluk' uit de Oudheid. Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle; dat wat de klassieke filosofen als grondleggend bes...

INFORMATIE

AUTEUR
Martha Nussbaum
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De breekbaarheid van het goede.pdf

OMSCHRIJVING

In De breekbaarheid van het goede bestudeert Martha Nussbaum verschillende opvattingen over 'moreel geluk' uit de Oudheid. Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle; dat wat de klassieke filosofen als grondleggend beschouwen voor een goed en gelukkig leven blijkt vaak kwetsbaar voor onbeheersbare invloeden van buitenaf.

Wil je het boek lezen?De breekbaarheid van het goede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martha Nussbaum. Lezen De breekbaarheid van het goede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN