Bergtochten in Noorwegen

Bergtochten in Noorwegen - Jolanda Linschooten | Tiliboo-afrobeat.com

...ergtochten in Noorwegen Auteur: Jolanda Linschooten Prijs: € 24,95 + verzendkosten 41 bergtochten in Noorwegen ... Bureau ISBN - Bergtochten in Noorwegen ... . Bergtochten in Noorwegen is hét standaardwerk voor bergwandelen in Noorwegen. Reeds 7000 exemplaren zijn van dit boek verkocht, de 4e druk is geheel herzien en in een nieuw, compacter jasje gestoken. Geschreven bij Bergtochten In Noorwegen. wij hebben geprobeerd om de familiewandeling te doen vanuit geilo op de hardangervidda. Al snel bleek dat de beschreven tijden absoluut onhaalbaar waren. Na 3 uur flink doorstappen waren we op een k ... De 10 mooiste wandeltochten van Noorwegen | Bergwijzer ... . Al snel bleek dat de beschreven tijden absoluut onhaalbaar waren. Na 3 uur flink doorstappen waren we op een kwart van de reis die 3 uur zou duren. De auteur gaat gedetailleerd in op het specifieke van Noorse bergtochten, op tochtplanning en op veiligheid. Door middel van achtergrondinformatie over historie, landschap, mens, plant en dier maakt ze duidelijk dat wandelen in de Noors...

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda Linschooten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bergtochten in Noorwegen.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek worden elf berggebieden beschreven: van het lieflijke Oslomarka in het zuiden tot aan de eindeloze Finnmarksvidda in het noorden. Klassiekers als Jotunheimen en Hardangervidda zijn opgenomen, maar ook minder bekende berggebieden als Sunnmøre en Lyngen Alpen. Naast de uitgebreide informatie over elk gebied worden specifieke tochten beschreven, zowel dagtochten als meerdaagse tochten. Er zijn tochten voor beginners én voor gevorderde bergwandelaars. Jolanda Linschooten gaat gedetailleerd in de bijzonderheden van Noorse bergtochten, op tochtplanning en veiligheid. Met achtergrondinformatie over landschap, mens, historie, plant en dier maakt ze duidelijk dat wandelen in de Noorse bergen meer is dan een actieve vakantie in een speciaal land.

Wil je het boek lezen?Bergtochten in Noorwegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda Linschooten. Lezen Bergtochten in Noorwegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN