Uit onbetrouwbare bron

Uit onbetrouwbare bron - Daniel Levitin | Tiliboo-afrobeat.com

...trouwbare bron (Paperback). VERBETER JE KRITISCH DENKVERMOGEN!In een wereld waarin je voortdurend wordt overspoeld met informatie is kritisch ... Uit betrouwbare bron - Wikikids ... ... Uit Onbetrouwbare Bron (Onbekende bindwijze). Killer-meeuwen in Zwolle, Meisje ontvoerd in Eurodisney, Vogeltjes oorzaak kanker en Alle passagiers... Uit onbetrouwbare bron biedt een opsomming van (en een oplossing voor) de cognitieve misvattingen die het publieke debat kunnen verzieken. En dat zijn er nogal wat. Selective observaties, toevallige correlaties die ten onrechte worden geïnterpreteerd als oorzaak-en-gevolg-rela ... Uit onbetrouwbare bron - Daniel Levitin - (ISBN ... ... . En dat zijn er nogal wat. Selective observaties, toevallige correlaties die ten onrechte worden geïnterpreteerd als oorzaak-en-gevolg-relaties, het vergelijken van appels en peren, foutieve inkaderingen: kritisch denken blijkt waden door een mijnenveld. Het is een van verhalen in Uit onbetrouwbare bron...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Levitin
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Uit onbetrouwbare bron.pdf

OMSCHRIJVING

VERBETER JE KRITISCH DENKVERMOGEN! In een wereld waarin je voortdurend wordt overspoeld met informatie is kritisch blijven denken belangrijker dan ooit. Met name op internet vliegen de misleidende data, halve waarheden en regelrechte leugens je om de oren. Maar hoe maak je onderscheid tussen feit en fictie? Hoe weet je welke bron je nog kunt vertrouwen als zelfs kranten en de overheid het regelmatig mis hebben? Levitin legt uit hoe je onjuiste informatie kunt herkennen en onthult hoe mensen vaak handig misbruik maken van statistiek, psychologie en logica om zaken mooier voor te stellen dan ze zijn of zelfs ronduit te liegen. Het boek bevat aansprekende voorbeelden en is gebaseerd op talloze wetenschappelijke onderzoeken. Lees dit boek en laat je niet langer voor de gek houden door verdraaide cijfers en rammelende argumenten!

Wil je het boek lezen?Uit onbetrouwbare bron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Levitin. Lezen Uit onbetrouwbare bron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN