Medicatie in de praktijk

Medicatie in de praktijk - Marieke van der Burgt | Tiliboo-afrobeat.com

...e in de praktijk is bruikbaar op de opleiding, tijdens stages of tijdens de leer-werkopleiding ... Medicatie in de praktijk door Marieke van der Burgt, Els ... ... . De kennis uit dit boek maakt de gebruikers wegwijs in het farmacotherapeutisch kompas. Ook hbo-v-studenten kunnen veel plezier hebben van Medicatie in de praktijk. Marieke van der Burgt is arts en voorlichtingsdeskundige. Medicatie in de praktijk is bruikbaar op de opleiding, tijdens stages of tijdens de leer-werkopleiding. De kennis uit dit boek maakt de gebruikers wegwijs in het farmacotherapeutisch kompas. Ook h ... Vind medicatie in de praktijk in Boeken op Marktplaats ... . De kennis uit dit boek maakt de gebruikers wegwijs in het farmacotherapeutisch kompas. Ook hbo-v-studenten kunnen veel plezier hebben van Medicatie in de praktijk. Marieke van der Burgt is arts en voorlichtingsdeskundige. Medicatie in de praktijk is bruikbaar op de opleiding, tijdens stages of tijdens de leer-werkopleiding. De kennis uit dit boek maakt de geb...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke van der Burgt
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Medicatie in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Van mbo-verpleegkundigen wordt behoorlijk wat kennis over medicatie verwacht. Een boek op maat voor deze verpleegkundigen in opleiding ontbrak tot nu toe.Dat boek is er nu.Medicatie in de praktijk biedt informatie over geneesmiddelen en de werkingsprincipes, verpleegkundige taken rondom medicatietoediening en de rol van de verpleegkundige in de medicatieketen. Daarnaast bevat dit studieboek een aantal hoofdstukken over geneesmiddelen. Elk hoofdstuk biedt een overzicht van de meest gebruikte groepen geneesmiddelen, uitleg over de werking en andere praktisch bruikbare informatie.Het boek is verrijkt met veel infographics, praktijkvoorbeelden en praktijkgerichte opdrachten. Op de website www.studiecloud.nl is een digitale versie van het boek beschikbaar met links naar interessante websites en per hoofdstuk oefenvragen en samenvattingen.Medicatie in de praktijk is bruikbaar op de opleiding, tijdens stages of tijdens de leer-werkopleiding. De kennis uit dit boek maakt de gebruikers wegwijs in het farmacotherapeutisch kompas. Ook hbo-v-studenten kunnen veel plezier hebben van Medicatie in de praktijk.Marieke van der Burgt is arts en voorlichtingsdeskundige. Zij is als docent medische vakken verbonden aan de opleiding verpleegkunde van het Rijn IJssel.Els van Mechelen-Gevers is diëtist en freelance publicist.

Wil je het boek lezen?Medicatie in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke van der Burgt. Lezen Medicatie in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN