De smaak van bloemen

De smaak van bloemen - Julia Voskuil | Tiliboo-afrobeat.com

...ak van bloemen. Het boek is een zeer uitgebreide verzameling van eetbare bloemen met daarbij vele toepassingen ... De smaak van bloemen - De Tuin in vier seizoenen ... . De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak.Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien, oogsten en eten en hoe je aan gezonde bloemen komt.- De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuur ... De smaak van bloemen - Vegafoodblog ... .- De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak. Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien, oogsten en eten en hoe je aan gezonde bloemen komt. De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk v...

INFORMATIE

AUTEUR
Julia Voskuil
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De smaak van bloemen.pdf

OMSCHRIJVING

De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak.Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien, oogsten en eten en hoe je aan gezonde bloemen komt.- Ruim 40 plantbeschrijvingen- Praktische seizoensindeling- Interviews en receptenGerenommeerde chefs, wildplukkers en kwekers delen hun passie met recepten vol bloemen. Vier de seizoenen met bloemen op je bord en laat je inspireren door chef-koks van bekende restaurants zoals Tommy Janssen (Bentinck), Arthur van Brug (Villa Augustus), Remco Jansen (Intens), Soenil Bahadoer (De Lindehof) en Jacob Jan Boerma (De Leest).

Wil je het boek lezen?De smaak van bloemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia Voskuil. Lezen De smaak van bloemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN