De basis van het tekenen

De basis van het tekenen - Angela Schultheiss | Tiliboo-afrobeat.com

...asis van het tekenen van Angela Schultheiss leer je alles over tekenen met potlood ... PDF Download De basis van het tekenen ... . Dit mooi vormgegeven handboek is ingedeeld op tekentechniek; aan de hand van 50 alledaagse voorbeelden kan iedereen stapsgewijs technieken aanleren of verbeteren. VOORWOORD Beste lezer, Tekenen is een prachtige hobby. Het verbreedt je blik op de wereld en verscherpt je inzicht in de essentie van dingen. De tekening is de basis van alle beeldende kunsten. Prijzen Prijzen. De prijs voor de cursus basis tekenen op maandagavond is: € 4 ... De basis van het tekenen | Angela Schultheiss - Doorbraak ... ... . Prijzen Prijzen. De prijs voor de cursus basis tekenen op maandagavond is: € 440,- (16 lessen). De prijs voor de cursus basis tekenen op woensdagmiddag is: € 467,50 (17 lessen). Je betaalt voor de totale cursus, het is niet mogelijk om voor een gedeelte van de cursus te betalen of om lessen in te halen. Bestel nú je boeken bij pipoos. Snelle levering, 14 d...

INFORMATIE

AUTEUR
Angela Schultheiss
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De basis van het tekenen.pdf

OMSCHRIJVING

In De basis van het tekenen van Angela Schultheiss leer je alles over tekenen met potlood. Dit mooi vormgegeven handboek is ingedeeld op tekentechniek; aan de hand van 50 alledaagse voorbeelden kan iedereen stapsgewijs technieken aanleren of verbeteren. Voor de beginnende tekenaar een onmisbare handleiding om te leren tekenen.

Wil je het boek lezen?De basis van het tekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angela Schultheiss. Lezen De basis van het tekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN