Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde

Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde - Hans Becker | Tiliboo-afrobeat.com

...eronica. Hoe de wal het schip keerde (Paperback) ... Radio Veronica, als tiener luisterde ik daar altijd naar ... ... . Journalist en filmmaker Hans Becker werkte in de jaren 1970-1974 bij Radio Veronica voor het... Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde Hans Becker Nederlands 128 blz. Let op: de 4e druk is zojuist verschenen, dit is de laatste keer dat het Veronica boek herdrukt is! Vanaf 21 december hebben we weer nieuwe voorraad, dus het Veronica boek is weer verkrijgbaar in onze winkel en webshop! Het boek is vormgegeven door Erwin Noordanus. Lees ook de recensie van omroephistoricus Hans ... Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde | Welkom bij ... ... . Lees ook de recensie van omroephistoricus Hans Knot op Freewave Nostalgie. Radio Veronica - Hoe de wal het schip keerde Beelden uit de turbulente jaren 1970-1974 (136 pag.) Voor dit boek, Radio Veronica Hoe de wal het schip keerde Beelden uit de turbulente jaren 1970-1974, zijn de foto s uit ge - noemde exposities met nog meer nieuw opgedoken mate...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Becker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde.pdf

OMSCHRIJVING

Journalist en filmmaker Hans Becker werkte in de jaren 1970-1974 bij Radio Veronica voor het Popjournaal, de Lexjo en het weekblad Veronica. Van veel gebeurtenissen tijdens deze turbulente jaren bij de roemruchte zeezender was hij direct getuige. Veel daarvan legde hij vast in duizenden foto's.Het boek 'Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde' bevat meer dan driehonderd door Hans gemaakte foto's. Ruim tachtig procent daarvan is nooit eerder gepubliceerd. Hij schreef ook de begeleidende teksten.Het boek geeft een verrassend beeld van binnenuit bij Radio Veronica, zoals de stranding, het leven aan boord en in de Hilversumse studio en van de strijd die de medewerkers hebben moeten voeren om het voortbestaan van de voormalige zeezender.

Wil je het boek lezen?Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Becker. Lezen Radio Veronica. Hoe de wal het schip keerde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN