Memoires van een verslaafd brein

Memoires van een verslaafd brein - Marc Lewis | Tiliboo-afrobeat.com

...s van een verslaafd brein 1e druk is een boek van Marc Lewis uitgegeven bij Maven Publishing ... Memoires van een verslaafd brein | Lewis | 9789490574789 ... ... . ISBN 9789490574789 De briljante student Marc Lewis stond op het punt zijn studie psychologie af te ronden, toen hij werd betrapt op het stelen van drugs uit een apotheek. In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslepende wijze zijn ervaringen met drugs. Aan de hand van de wisselwerking tussen zijn persoonlijke verhaal en zijn inzichten als wetenschapper geeft hij een onthullende analyse van het psychologische en neurologische verloop van zijn verslaving. In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslepende wijze zijn ... Memoires van een verslaafd brein eBook door Marc Lewis ... ... . In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslepende wijze zijn ervaringen met drugs. Aan de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Lewis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Memoires van een verslaafd brein.pdf

OMSCHRIJVING

Memoires van een verslaafd brein 1e druk is een boek van Marc Lewis uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789490574789 De briljante student Marc Lewis stond op het punt zijn studie psychologie af te ronden, toen hij werd betrapt op het stelen van drugs uit een apotheek. Hij bleek al vijftien jaar verslaafd te zijn. De arrestatie markeerde het begin van een opmerkelijke ommekeer: hij overwon niet alleen zijn verslaving, maar slaagde er ook in een succesvol hersenwetenschapper te worden. Inmiddels is hij hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en expert op het gebied van verslaving. In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslepende wijze zijn ervaringen met drugs. Aan de hand van de wisselwerking tussen zijn persoonlijke verhaal en zijn inzichten als wetenschapper geeft hij een onthullende analyse van het psychologische en neurologische verloop van zijn verslaving. Hij vertelt over zijn jeugd, zijn carrière, zijn liefdesleven, maar ook over hoe hij elke soort drugs ervoer - van wiet tot heroïne. En hij beschrijft helder en begrijpelijk de werking van verschillende verslavingen, van hoestsiroop tot lsd, van alcohol tot liefde. Juist omdat het brein op zoek is naar beloning en manieren om pijn te verzachten, is het zo gevoelig voor verslaving. Niemand beter kan dit uitleggen dan Lewis: ex-drugsverslaafde, hersenwetenschapper en begenadigd verteller.

Wil je het boek lezen?Memoires van een verslaafd brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Lewis. Lezen Memoires van een verslaafd brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN