Manasse 1 - De God van mijn vader

Manasse 1 - De God van mijn vader - Lynn Austin | Tiliboo-afrobeat.com

... 1 - De God van mijn vader (Paperback). Manasse laat zich, in tegenstelling tot zijn vader Hizkia, verleiden tot de afgodendienst en groeit uit ... Manasse - De God van mijn vader - BoekenmeningBoekenmening ... ... De God van mijn vader is de eerste van twee romans over de Bijbelse koning Manasse, die leefde in de zevende eeuw voor Christus. Manasse is twaalf jaar oud als zijn vader, koning Hizkia, overlijdt en hijzelf koning wordt. Zijn vader was een groot koning, en Manasse is bang dat hij niet in zijn schaduw kan staan. Lynn Austin is een geweldige auteur. Download en lees het boek MANASSE- (GOD VAN MIJN VADER) 1 op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vi ... bol.com | MANASSE- (GOD VAN MIJN VADER) 1 (ebook), Lynn ... ... . Lynn Austin is een geweldige auteur. Download en lees het boek MANASSE- (GOD VAN MIJN VADER) 1 op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt MANASSE- (GOD VAN MIJN VADER) 1 in PDF, ePUB, MOBI. De God van mijn volk is het vervolg op De God van mijn vader: twee romans over de bijbelse koning Manasse, die ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lynn Austin
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Manasse 1 - De God van mijn vader.pdf

OMSCHRIJVING

Manasse laat zich, in tegenstelling tot zijn vader Hizkia, verleiden tot de afgodendienst en groeit uit tot een wreed koning. Zelfs zijn beste vriend Jozua staat hij naar het leven. Jozua zint op wraak. Is er nog een weg terug?

Wil je het boek lezen?Manasse 1 - De God van mijn vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lynn Austin. Lezen Manasse 1 - De God van mijn vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN