Jij wordt gekend

Jij wordt gekend - Floortje Agema | Tiliboo-afrobeat.com

...dt gekend 1e druk is een boek van Floortje Agema uitgegeven bij Fiddelaers & Dochters Vof ... Jij wordt gekend - Floortje Agema - 9789077179208 | Bruna.nl ... . ISBN 9789077179208 Floortje Agema (1974) is een ervaren ritueelbegeleider. Ze begeleidt rou­wende kinderen en jongeren en gezinnen, werkt in een mortuarium en geeft trainingen over verlies en rouw. Ze bezit de gave om taal te geven aan het ... Jij wordt gekend - verhalen en gedichten uit het hartenhuis. presentatie Op 6 oktober is mijn eerste boek verschenen: 'Jij wordt gekend' met verhalen en gedichten over leven, liefde en de dood. Sassafras de Bruyn maakte prachtige illustraties. aanbevelingen In Jij wordt gekend zij ... Jij wordt gekend - Uitvaartbureau Jan Fiddelaers ... . Sassafras de Bruyn maakte prachtige illustraties. aanbevelingen In Jij wordt gekend zijn verhalen en gedichten opgenomen die Floortje vanuit haar hart schreef voor kinderen en volwassenen die afscheid moesten nemen, b...

INFORMATIE

AUTEUR
Floortje Agema
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jij wordt gekend.pdf

OMSCHRIJVING

Jij wordt gekend 1e druk is een boek van Floortje Agema uitgegeven bij Fiddelaers & Dochters Vof. ISBN 9789077179208 Floortje Agema (1974) is een ervaren ritueelbegeleider. Ze begeleidt rou­wende kinderen en jongeren en gezinnen, werkt in een mortuarium en geeft trainingen over verlies en rouw. Ze bezit de gave om taal te geven aan het onbenoembare. In Jij wordt gekend zijn verhalen en gedichten opgenomen die Floortje vanuit haar hart schreef voor kinderen en volwassenen die afscheid moesten nemen, bij gebeurtenissen die haar raakten of die gewoon uit haar hartenhuis stroomden. De troostende gedichten en verhalen geven houvast wanneer je erkenning en herkenning zoekt voor wat zich in jouw hart roert. Het boek is verrijkt met prachtige tekeningen van Sassafras de Bruyn.

Wil je het boek lezen?Jij wordt gekend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floortje Agema. Lezen Jij wordt gekend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN