De vloek van de Tahiéra

De vloek van de Tahiéra - Wendy Gillissen | Tiliboo-afrobeat.com

...ek van de Tahiéra kreeg de Zilveren medaille in de Readers Favorite Awards 2009! De Vloek van de Tahiéra is een spirituele roman waarin dromen en het bovennatuurlijke, sjamanisme en reïncarnatie op een natuurlijke manier worden verweven tot een spannend avonturenverhaal ... Wendy Gillissen: De zoektocht naar Tzanata ... . Als de Celestijnse Belofte en de Lord of the Rings een kind hadden, was het De Vloek van de Tahiéra. Het is zeer verbazend dat dit boek in eigen beheer is uitgegeven. Je zou verwachten dat met alle fantasysuccessen van de laatste tijd elke uitgeverij blij zou zijn met een boek wat onder die noemer weg te schrijven valt, laat staan met een boek van het kaliber van De Vloek van de Tahiéra. De vloek van de Tahiéra (Paperback). De Vloek ... De vloek van de tahiéra - De online boekenwinkel. Online ... ... . Je zou verwachten dat met alle fantasysuccessen van de laatste tijd elke uitgeverij blij zou zijn met een boek wat onder die noemer weg te schrijven valt, laat staan met een boek van het kaliber van De Vloek van de Tahiéra. De vloek van de Tahiéra (Paperback). De Vloek van de Tahiéra kreeg de Zilveren medaille in de Readers Favorite Awards 2009! De Vloek van de Tahiéra is... De laatste...

INFORMATIE

AUTEUR
Wendy Gillissen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vloek van de Tahiéra.pdf

OMSCHRIJVING

De Vloek van de Tahiéra kreeg de Zilveren medaille in de Readers Favorite Awards 2009! De Vloek van de Tahiéra is een spirituele roman waarin dromen en het bovennatuurlijke, sjamanisme en reïncarnatie op een natuurlijke manier worden verweven tot een spannend avonturenverhaal. Het boek onderscheidt zich door de spirituele ontwikkeling die de hoofdpersoon doormaakt op zijn weg naar volwassenheid. Omdat de tegenstellingen ‘goed’ en ‘kwaad’ worden overstegen door inzicht en compassie is het echt een boek voor deze tijd.Het boek gaat over een eeuwenoud conflict tussen twee volken die ogenschijnlijk totaal verschillend zijn. Een verhaal waarin magie en sjamanen een grote rol spelen. Maar ook een verhaal over moed en vertrouwen, humor en vriendschap, liefde en spirituele groei tijdens een gevaarlijke reis. De vernietigende dreiging van de Tahiéra, het wiel van karma en een gekwelde ziel uit de Onderwereld brengen de Einache en Tzanatzi weer tegenover elkaar op het slagveld. En dan blijkt dat de ontmoeting tussen de hoofdpersonen Rom, een jonge halfbloed Tzanatzi, en Yldich, een geheimzinnige Einache sjamaan geen toeval was. Wendy Gillissen (1969) is regressietherapeute en droomwerker. De Vloek van de Tahiéra is haar eerste roman.Pamela Kribbe (praktijk Aurelia): ‘Roms reis door de Onderwereld is echt een briljante combinatie van humor en spirituele diepgang.

Wil je het boek lezen?De vloek van de Tahiéra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Gillissen. Lezen De vloek van de Tahiéra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN