Aan de slag met ADHD

Aan de slag met ADHD - Ari Tuckman | Tiliboo-afrobeat.com

... slag met ADHD 1e druk is een boek van Ari Tuckman uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv ... Wat is ADHD? | Eureka legt het uit. Zo kan je meteen aan ... ... . ISBN 9789079729753 Om in de huidige maatschappij goed te kunnen functioneren, is het van belang om te kunnen plannen, organiseren en je tijd in te delen. Aan de slag met ADHD is eenn praktisch werkboek met effectieve en direct toepasbare oefeningen voor iedereen met aandachtsproblemen. Tuckman beschrijft de executieve functies die aan ADHD ten grondslag liggen en biedt praktische oefeningen om daar effectief mee aan de slag te gaan. Aan de slag met ad(h)d 2 van 3 je ziet, voelt, hoort, denkt,.. heb je meer contr Wor ... Beelddenkers aan de slag met dyslexie, dyscalculie, ADHD ... ... . Aan de slag met ad(h)d 2 van 3 je ziet, voelt, hoort, denkt,.. heb je meer contr Workshop 2: Relaties en ADHD: Peel, Lochness " Gedreven door passie met aandacht voor resultaat..". Tijdens onze studiedag komen er verschillende thema's aan bod. U heeft de keuze uit diverse worksho...

INFORMATIE

AUTEUR
Ari Tuckman
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Aan de slag met ADHD.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de slag met ADHD 1e druk is een boek van Ari Tuckman uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv. ISBN 9789079729753 Om in de huidige maatschappij goed te kunnen functioneren, is het van belang om te kunnen plannen, organiseren en je tijd in te delen. Helaas hebben juist mensen met ADHD hier grote moeite mee: hun brein schiet vaak alle kanten op.In AAN DE SLAG MET ADHD biedt Ari Tuckman effectieve en direct toepasbare oefeningen gebaseerd op de meest recente inzichten over het brein en ADHD. Op die manier kunnen executieve functies zoals aandacht, werkgeheugen, timemanagement en impulscontrole worden versterkt, impulsen beheerst en doelen bereikt.''Tuckman biedt een exceptionele vertaling van wetenschappelijke inzichten naar een zeer praktisch werkboek voor volwassenen met ADHD'' - Russell Barkley- Praktisch werkboek met nadruk op doen: beknopte informatie wordt afgewisseld met veel oefeningen- Speciaal voor volwassenen met ADHD, maar ook voor iedereen die zijn executieve functies wil versterken- ARI TUCKMAN is psycholoog en gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van ADHD. Hij is auteur van diverse succesvolle boeken voor volwassenen met ADHD.

Wil je het boek lezen?Aan de slag met ADHD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ari Tuckman. Lezen Aan de slag met ADHD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN