Vos en Haas - Het tweede dikke boek

Vos en Haas - Het tweede dikke boek - Sylvia Vanden Heede | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Vos en Haas - Het dikke boek van Vos en Haas ... Het tweede dikke boek van Vos en Haas - gekartonneerd ... ... . zei ik tegen mijn negenjarige kleindochter,"dan leerde ik lezen met vos en haas". "Maar je kunt het nu toch ook lezen"was haar commentaar. En dat deed ik met heel veel plezier. Wat een prachtig boek! Vos en Haas - Het tweede dikke boek (Hardcover). Onderdeel van de serie Vos en Haas. Vos is zoek. Haas mist hem. Maar Uil weet wel raad. Hij heeft een... Vos is zoek. Haas mist hem. Maar Uil weet wel ra ... Sylvia Vanden Heede - Wikipedia ... ... Vos is zoek. Haas mist hem. Maar Uil weet wel raad. Hij heeft een klok die de weg wijst. De weg naar Vos en... De weg naar het nest van Pluim! Pluim komt naar het bos. Ze brengt Ever mee. Ever is een zwijn. Hij houdt van worstelen. Meermin vindt hem erg stoer. Maar Ever valt niet op haar. En ook niet op Pl...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Vanden Heede
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vos en Haas - Het tweede dikke boek.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Vos en Haas. Vos is zoek. Haas mist hem. Maar Uil weet wel raad. Hij heeft een klok die de weg wijst. De weg naar Vos en... De weg naar het nest van Pluim! Pluim komt naar het bos. Ze brengt Ever mee. Ever is een zwijn. Hij houdt van worstelen. Meermin vindt hem erg stoer. Maar Ever valt niet op haar. En ook niet op Pluim. Op wie dan wel? 'Dat weet ik nog niet', zegt Ever. Maar dan wordt hij toch verliefd... Dit dikke boek begint met eenvoudige woorden en korte zinnen in Koek koek Vos en Haas. In de twee volgende delen groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst tot E3.

Wil je het boek lezen?Vos en Haas - Het tweede dikke boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Vanden Heede. Lezen Vos en Haas - Het tweede dikke boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN