Van Dale werkwoordgrammatica Engels

Van Dale werkwoordgrammatica Engels - Linda Mous | Tiliboo-afrobeat.com

... Dale Werkwoordgrammatica Engels helpt je bij het vervoegen én begrijpen van Engelse werkwoorden ... Van Dale Taalsnacks Correct Nederlands | Van Dale ... . In het eerste gedeelte lees je alles over de theorie van het werkwoord. Het tweede gedeelte bestaat uit tabellen met vervoegingen. Het uitgebreide register achterin verwijst je naar de juiste tabel. De Van Dale Grammatica's zijn een begrip voor iedereen die een taal leert. Nu zijn er de Werkwoordgrammatica's. Deze boeken leggen alle regels glashelder uit en hebben bovendien uitgebreide overzichten met a ... Nieuw: Van Dale Werkwoordgrammatica's | Van Dale ... . Deze boeken leggen alle regels glashelder uit en hebben bovendien uitgebreide overzichten met alle vervoegingen. De Werkwoordgrammatica's zijn ingedeeld in ERK-niveaus, zodat iedereen op zijn eigen taalniveau kan leren. Duitse werkwoorden vervoegen op elk niveau. De Van Dale Werkwoordgrammatica Duits helpt je bij het vervoegen én begrijpen van Duitse werkwoorden.In het eerste gedeelte lees je alles over de theorie van het werkwoord. Het...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Mous
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale werkwoordgrammatica Engels.pdf

OMSCHRIJVING

Engelse werkwoorden vervoegen op elk niveau.Engelse werkwoorden vervoegen op elk niveauDe Van Dale Werkwoordgrammatica Engels helpt je bij het vervoegen én begrijpen van Engelse werkwoorden. In het eerste gedeelte lees je alles over de theorie van het werkwoord. Het tweede gedeelte bestaat uit tabellen met vervoegingen. Het uitgebreide register achterin verwijst je naar de juiste tabel.Grip op werkwoorden• Glasheldere uitleg van de werkwoordregels• Uitgebreide tabellen met alle vervoegingen• Indeling in niveaus op basis van het Europees Referentiekader (ERK)• Duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau C2• Elk niveau een eigen kleur voor optimale herkenning• Voorbeelden en uitdrukkingen die passen bij het ERK-niveauDe Van Dale Werkwoordgrammatica's zijn geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert, waaronder scholieren in het middelbaar onderwijs, studenten aan de hogeschool of universiteit en taalcursisten. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.Ook verkrijgbaar: - de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.- de Van Dale Oefenboeken grammatica, om zo veel te oefenen als nodig is om de grammatica foutloos te leren gebruiken. Verkrijgbaar in de talen Frans, Spaans en Italiaans. De talen Engels, Frans en Duits verschijnen in oktober 2019.

Wil je het boek lezen?Van Dale werkwoordgrammatica Engels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Mous. Lezen Van Dale werkwoordgrammatica Engels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN