Gesprekken met God

Gesprekken met God - N.D. Walsch | Tiliboo-afrobeat.com

...ewoon gesprek met God werd meteen bij verschijnen een bestseller en is dat nog ... Overleg:Gesprekken met God - Wikipedia ... . Het verovert de wereld en verschijnt nu in vijftien landen. Het is een verrassend, oneerbiedig maar absoluut meeslepend boek. Het bevat de wijsheid van alle tijden voor iedereen die wil luisteren. Een ongewoon gesprek met God kan ook uw leven veranderen. Geschreven bij De gesprekken met God. Prachtig dat de eerste 3 delen, die eigenlijk samen 1 boek vormen nu in 1 boek verkocht worden, dit is zeker een aanrader voor mensen die graag meer over het leven willen weten en zichzelf willen leren kennen, het is vooral erg in deze tijd geschreven en dus erg toepasbaar voor mensen die nu leven, zeker een aanrader voor mensen met een hoop diepgaande vragen! Godsbeeld. De gesprekken met god zijn geformuleerd alsof God rechtstreeks met Walsch sp ... Gesprekken Met God - Vinden.nl ... . De gesprekken met god zijn geformuleerd alsof God rechtstreeks met Walsch spreekt en...

INFORMATIE

AUTEUR
N.D. Walsch
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gesprekken met God.pdf

OMSCHRIJVING

Miljoenen mensen hebben de ´Gesprekken met God’ van Neale Donald Walsch gelezen en gewaardeerd. Vele duizenden van deze lezers hebben vragen aan Walsch naar aanleiding van zijn boeken. Vragen over religie, goed en kwaad, fysieke en geestelijke gezondheid, dood, voorspellingen, de aard van god en het universum, gebed, engelen en duivels, spirituele wegen, relaties en nog veel meer. In dit boek geeft Walsch met de voor hem kenmerkende humor en wijsheid antwoord op de meest dwingende en uitdagende brieven die hij heeft ontvangen. Door de boodschappen uit de gesprekken met God te relateren aan persoonlijke zaken uit het dagelijks leven van de vragenstellers, vormen zijn antwoorden een directe link tussen de spirituele en de fysieke werkelijkheid. Zo wordt nog eens duidelijk dat wat we doen en wie we zijn het directe gevolg is van hoe we denken en wat we geloven.

Wil je het boek lezen?Gesprekken met God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.D. Walsch. Lezen Gesprekken met God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN