De innerlijke diamant

De innerlijke diamant - A.H. Almaas | Tiliboo-afrobeat.com

... noemt deze verbinding Persoonlijke Essentie, 'the Pearl beyond price' of de Innerlijke Diamant ... De innerlijke diamant 1 Kenmerken van het ware zelf van A ... ... . De Persoonlijke Essentie is eigenlijk een paradox. De mens is een individu met eigen talenten en donkere kanten, midden in contact staand met de dagelijkse wereld, levend vanuit de persoonlijkheid. De Innerlijke Diamant-serie is een neerslag van lezingen die erop zijn gericht het individu te oriënteren en te leiden op de weg naar realisatie. Almaas biedt een manier om de 'essentie' op te sporen en te ontwikkelen. De Innerlijke Diaman ... bol.com | De innerlijke diamant. Deel 4. Onverwoestbare ... ... . Almaas biedt een manier om de 'essentie' op te sporen en te ontwikkelen. De Innerlijke Diamant-serie is een neerslag van lezingen die erop zijn gericht het individu te oriënteren en te leiden op de weg naar realisatie. Almaas biedt een manier om de 'essentie' op te sporen en te ontwikkelen. Hij vergelijkt essentie met...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H. Almaas
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De innerlijke diamant.pdf

OMSCHRIJVING

De Innerlijke Diamant-serie is een neerslag van lezingen die erop zijn gericht het individu te oriënteren en te leiden op de weg naar realisatie. Almaas biedt een manier om de 'essentie' op te sporen en te ontwikkelen. Hij vergelijkt essentie met een diamant omdat deze kostbare edelsteen verschillende facetten heeft, die stuk voor stuk gepolijst moeten worden. Het proces leidt het individu via vasthoudende aandacht naar een onverwachte bevrijding van het persoonlijke leven, naar de verwerkelijking van de 'innerlijke diamant', waarbij het schijnbare conflict tussen binnen- en buitenwereld wordt opgelost.

Wil je het boek lezen?De innerlijke diamant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H. Almaas. Lezen De innerlijke diamant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN