Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening

Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening - Wim Joosen | Tiliboo-afrobeat.com

...ngsgerichte hulp- en dienstverlening 2e druk is een boek van Wim Joosen uitgegeven bij Maklu ... Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening door Wim ... ... . ISBN 9789044132007 Over het boek: De termen 'oplossingsgericht werken' of 'hulpverlenen' kunnen verwarrend overkomen, alsof de professionals de oplossing voor het probleem van de cliënt in huis hebben. Samenvatting Oplossingsgerichte Hulp- en Dienstverlening - Oplossingsgerichte vragen. oplossingsgerichte vragen. Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Utrecht. Vak. Bedrijfsproblemen Analyseren en Op ... Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening - Bibliotheek.nl ... . Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Utrecht. Vak. Bedrijfsproblemen Analyseren en Oplossen (TETB-VTTOBAO-12) Titel van het boek Oplossingsgerichte Hulp- en Dienstverlening; Auteur. Wim Joosen; Wilma van der Vaart. Academisch ... Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening is een overzichtelijke, praktische, vraaggerichte manier van werken, waarbij de re...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Joosen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening.pdf

OMSCHRIJVING

Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening 2e druk is een boek van Wim Joosen uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044132007 Over het boek: De termen 'oplossingsgericht werken' of 'hulpverlenen' kunnen verwarrend overkomen, alsof de professionals de oplossing voor het probleem van de cliënt in huis hebben. In tegendeel, de cliënten zijn zelf voor hun eigen ervaringen, problemen en perspectieven verantwoordelijk. Hulpen dienstverleners zijn wel deskundig in het begeleiden van dit hulp- of dienstverleningsproces. Deze visie bepaalt steeds meer het maatschappelijk werk en de sociale dienstverlening, het welzijnswerk, de geestelijke gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening is een overzichtelijke, praktische, vraaggerichte manier van werken, waarbij de relatie tussen cliënt en werker weer centraal staat. Het boek geeft ook de theoretische verdieping tot één methodisch geheel weer: Cirkels van empowerment. Deze uitgave is bestemd voor uitvoerenden in de hulp- en dienstverlening, werkbegeleiders, praktijk- en teamleiders, studenten, docenten, en andere (aanstaande) professionals die belangstelling hebben voor een krachtgerichte visie en methode van werken. Over de auteur(s): Wim Joosen en Wilma van der Vaart zijn beiden staffunctionaris, trainer en coach bij Traverse, Organisatie voor maatschappelijk welzijn in Westelijk Noord-Brabant. Samen hebben zij het bureau Cirkels, praktijk voor oplossingsgericht werken, opgericht.

Wil je het boek lezen?Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Joosen. Lezen Oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN