Ontdekkingsreis

Ontdekkingsreis - Beth Moore | Tiliboo-afrobeat.com

...tdekkingsreis of expeditie is een reis waarin niet of weinig bekende gebieden verkend worden ... Statenleden op digitale ontdekkingsreis door corona ... ... . Geschiedenis Oudheid. Zie Ontdekkingsreizen in de oudheid voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Al vroeg begonnen ontdekkingsreizen diverse delen van de ... Ontdekkingsreis Reis op zoek naar nog niet bekende gebieden, sinds de 15e eeuw (begin Renaissance) gegroeid uit verre handelsreizen en expansiegedrag Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'ontdekkingsreis', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Website van de 'De Ontdekkingsreis' is verhuisd. Onze nieuwe website : https://deontdekkin ... Ontdekkingsreis - 2 definities - Encyclo ... . Website van de 'De Ontdekkingsreis' is verhuisd. Onze nieuwe website : https://deontdekkingsreis.wereldkidz.nl/ Mogelijk gemaakt door WordPress. Vasco Da Gama. Vasco Da Gama was een Portugese ontdekkingsreiziger en de leider van een ron...

INFORMATIE

AUTEUR
Beth Moore
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ontdekkingsreis.pdf

OMSCHRIJVING

De bijbelstudies van Beth Moore helpen je om zelf thuis de bijbel bestuderen en daarnaast met je groep onderwijs van Beth Moore via video's volgen. In deze studie helpt Beth Moore je om op zoek te gaan naar een intieme relatie met God en om het leven met deze God als een avontuur te zien. Door de vragen in het werkboek komt deze studie dichtbij je hart. In het werkboek vind je studies voor 6 weken. De handleiding helpt de groepsleider om de studie te organiseren en gesprekken te leiden. Ook bevat de handleiding de toegangscode tot de online bijbelstudies.Het complete pakket voor studiegroepen bestaat uit:- Dit werkboek voor deelnemers, met voor iedere dag een verdiepende bijbelstudie- Een handleiding voor studiegroepen met toegang tot de online bijbelstudies (ISBN 9789492831248)

Wil je het boek lezen?Ontdekkingsreis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beth Moore. Lezen Ontdekkingsreis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN